• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Dijital alından ateş ölçer ve 1. Yaş günü erkek kıyafeti arıyorum

arkadaşlar bide elinde oyun havuzu topu olan var mı çok sayıda istiyorum ayrıca izmirden olursa çoook iyi olur :34:

Son düzenleme:
arkadaşlar aradığım doğum günü kıyafeti klasik takım elbise vs... değil kostüm falan çok değişik olsun istiyorum :52:

Son düzenleme:
valla siz bilirsiniz benim en düşük fiyatlı gördüğüm bendekinin aynısı olan 65 tl idi adreste burda ucuzlar tabi var ama aynısı değil
Medicare HT-F03A Temazsz Ate ler | 65,73 TL | Medicare

olabilir canm sonuçta aynı işlemi görüyo aynı ölçümü yapıyolar tabi herkes kendi sattığı ürünü istediği fiyata satabilir saygı duyuyorum ama yardımcı olmanızı temenni ederdim yine teşekkürler canm :16: umarım istediğin fiyata satarsın

olabilir canm sonuçta aynı işlemi görüyo aynı ölçümü yapıyolar tabi herkes kendi sattığı ürünü istediği fiyata satabilir saygı duyuyorum ama yardımcı olmanızı temenni ederdim yine teşekkürler canm :16: umarım istediğin fiyata satarsın
aynı işlemi görüyosa ben niye birini 110 birini 75 birini 120 tl ye alıyorum servet ödemişim ya ateş ölçere:1: fix hepsi aynı olsaydı keşke be şekerim ama madem bu kadar ciddi ciddi sordunuz 35 tl son olsun sen de kurtul ben de

$image.jpgbı kere dogum gunünde giydirdim daha sonra kaldırdım...fıyatı 30tl

ateş ölçer buldumm doğum günü kıyafeti hala aranıyor.......

canm çok teşekkürler ama böyle bişey istemiyorum

CNm önceden ben sana yazDım cızgılı papyonlu takım dıye takım ıstemıyorum deseydın resim ekleme zahmetınde bulunmazdım burayıda boş yere işgal etmezdık ne ıstedıgını ıyıce belırtırsen ınsanlarda ona göre vakti harcarlar

Son düzenleme:
CNm önceden ben sana yazDım cızgılı papyonlu takım dıye takım ıstemıyorum deseydın resim ekleme zahmetınde bulunmazdım burayıda boş yere işgal etmezdık ne ıstedıgını ıyıce belırtırsen ınsanlarda ona göre vakti harcarlar

vurma bana abla vurma :57::57: :1: canm belki hoşuma gider diye resim istedim illa alıncak diye bişey yok ben nerdeyse 5 6 yere resim ekledim alır gibi yapıp caydılar ben kimseye kızmadım anlayışlı olmak lazım gereksiz tavırlara girmeye gerek yok sakin sakin :48:

Back