Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElDijital alından ateş ölçer ve 1. Yaş günü erkek kıyafeti arıyorum
olabilir canm sonuçta aynı işlemi görüyo aynı ölçümü yapıyolar tabi herkes kendi sattığı ürünü istediği fiyata satabilir saygı duyuyorum ama yardımcı olmanızı temenni ederdim yine teşekkürler canm umarım istediğin fiyata satarsın
olabilir canm sonuçta aynı işlemi görüyo aynı ölçümü yapıyolar tabi herkes kendi sattığı ürünü istediği fiyata satabilir saygı duyuyorum ama yardımcı olmanızı temenni ederdim yine teşekkürler canm umarım istediğin fiyata satarsın
aynı işlemi görüyosa ben niye birini 110 birini 75 birini 120 tl ye alıyorum servet ödemişim ya ateş ölçere fix hepsi aynı olsaydı keşke be şekerim ama madem bu kadar ciddi ciddi sordunuz 35 tl son olsun sen de kurtul ben de
CNm önceden ben sana yazDım cızgılı papyonlu takım dıye takım ıstemıyorum deseydın resim ekleme zahmetınde bulunmazdım burayıda boş yere işgal etmezdık ne ıstedıgını ıyıce belırtırsen ınsanlarda ona göre vakti harcarlar
CNm önceden ben sana yazDım cızgılı papyonlu takım dıye takım ıstemıyorum deseydın resim ekleme zahmetınde bulunmazdım burayıda boş yere işgal etmezdık ne ıstedıgını ıyıce belırtırsen ınsanlarda ona göre vakti harcarlar
vurma bana abla vurma canm belki hoşuma gider diye resim istedim illa alıncak diye bişey yok ben nerdeyse 5 6 yere resim ekledim alır gibi yapıp caydılar ben kimseye kızmadım anlayışlı olmak lazım gereksiz tavırlara girmeye gerek yok sakin sakin