ben kısa bır süreliğinede olsa 2 kadın olmuşum.senağlamasenağlama
hayatta bu rolumde varmış.oynadım .
henuz tekmeyı basamadım malesef..senağlamasenağlama
he walla yawbugün 2. olan yarın 3. olur. sonraki gün başkasının 4.sü olur. Bitmezzz.....
ben kendı başlıgımdada yazdım.tekmeyı basacam ama yarın işteyken depoda basacam ona tekmeyı.
şimdi ailem var.aglar bagırırım falan.sonra babamda duyar ne oldu falan dıye.bugun çıkamadım dışarı .o yuzden basamadım daha.
ben kendı başlıgımdada yazdım.tekmeyı basacam ama yarın işteyken depoda basacam ona tekmeyı.
şimdi ailem var.aglar bagırırım falan.sonra babamda duyar ne oldu falan dıye.bugun çıkamadım dışarı .o yuzden basamadım daha.
en son dun sabah mesajlaştık.hatta antalyadaymış.sana ne alayım dıye sordu.bende sen gelsen yeterlıdır dedım.
düşününki 12 nısanda evlendiniz.ve eşiniz önceki gün sabah için artık eskımı yenımı anlamadım sevgılısını arıyor antalyadayım ne ıstersın dıye. bu arada 12 nısan oncesınde ve sonrasın her gun çok konuşamasanızda mesajlaşıyorsunuz hatta 12 nısandan sonra 2 saat gıbı falan görüşüyor sevgilisiyle .
bunu karısı olarak siz görsenız ne yaparsınız.
kızı arayıp haşlarmısınız.kız kötü kızmı yaparsınız ne yaparsınız.kız yoldan çıkarttımı dersınız
pardonda tekmeyi basmak illa bağrıncamı oluyo?hayatından çıkarmak ayrıca onun evli olması sence basılmış bir tekme olmaya yetmiyormu?
ayrıca aynı yerde çalışmıyorsunuz neden depoda basıyorsun tekmeyi?başından beri inandırıcı gelmemiştin zaten,konuşmalarınlada tastikledin..sen herşeyi bile bile lades demişsin..ayrıca o artık evli..kafana göre arayamassın,sen eğer gerçekten haklıysan herşeyden habersizsen karısıda senin gibi o zaman..madem öyle karısına saygı duy ve elalemin adamını arama..o artık elalemin adamı evet!
zalimyar
merak ettim sen ona evlendinmi yada evlenmişsin neyse artık dedinmi dediğinde sana dediki sen hala sen gel yeter diyosun....
bence karısı yerine beni aradı diyede kendini kandırma senden 5 dak öncede karısını arayıp aynı şeyi sormuştur sen vazgeçilemeyen değil yedekte tutulansın bence
onu kızmak ıstıyorum.bagırmak ıstıyorum.çünkü en rahat konuşabıldıgım yer orası benım.sabah evden çıkarçıkmaz kapının onunden servıse bınecem.
ona soyleyecek sozum olmalı elbette...ne inandırıcı gelmedı onuda anlamadım ben..
ben zaten sürdürecem demıyorumkı.bende ona guvendım sevdım.2 tıl verdım.elbette ona vıcdanını oturtacak bır söz soylemeye hakkım var.
arkadaşım o 12 nısanda evlenmış.ve benım olaydan yenı haberım oldu.ben 12 nısanda onun evlılıgını duymadımkı.ben olayı kendı konumdada anlattım.ben o mesajı onun evlılıgını duymadan once attım.
onun evlılık haberını duyduktan sonra ben telımı kapattım dedım.zaten.bunun neresı tutarsız anlamış degılım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?