Son 1 haftadır ne kadar çok 2.kadınlarla ilgili konu açılıyor ve ne kadar çok reyting alıyor, anlayabilmiş değilim
alır tabi, bu konuda ekşın bol -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son 1 haftadır ne kadar çok 2.kadınlarla ilgili konu açılıyor ve ne kadar çok reyting alıyor, anlayabilmiş değilim
burda yemın edıyorum.isteyen ınanır isteyen ınanmaz.o benle beraberken evlenmiş ve benım onun evlendıgınden sonradan haberim oldu.evlendıgı haberını aldıktan sonra zaten telımı kapattım.hiç konşmadım.ve ben duygu sömürüsü yapmıyorum.duygu sözmürü yaparak benım amacım ne olabilirki.sadece çok dertlıyım üzüldüm diye konu açtım.benı anlayan bana ınanan arkadaşlara destek verenlere çok teşekkur ederım.
sevgılı hcr35 arkadaşım bız dınlemeden yargılasydık, zalım yar arkadaşımız bıze teşekkur etmezdı.
sızın anlamak ıstemedıgınız nokta şu; bız kandırılan kadınları ve kandırıldıkları halde ayrılamayan arkadaşları burada teşvik edıp, hayatını kurtarmasını söyluyoruz. ama benım yazdıkgım örnekte bır araba, bır ev ıçın metres olmayı kabul eden kadını da anlamamızı beklemeyın. hepımız burada kımseye tu ka ka yapmıyoruz. ama araba ıçın metres olan kadının kendıne saygısı yok ben mı saygı duycam.
demışsın kı benım sözlerım için genç kızlar özenırse sızın bu sert tavrınıza özenır. ben ailecek çok fakırlık çeken, bu zengın dızılerıne özenen gençkızlarımız olduguna ınanıyorum. bırı çıksa yazsa valla 5 yıldızlı otellerdeyım, evım arabam var, karısınıda boşamıyor ama napım sevıyorum. şimdı bu saf kız o hayatı ıster mı, ıstemez mı?
lutfen arkadaşlar, 2. kadın olmak bır vaafsa, katıl olmak ta bır zaaf, tecavuz, alkol de bır zaaf. o zaman toplumdan kendı yaptıkları hatalar ıle dışlanmış herkesı dınleyelım. bana ters, konu gereksız.
ilginç bir şekilde ikinci kadınlıktan 1. kadınlığa terfi edenler var, ben de üniversitede çok görüyorum karısından boşanıp sevgilisiyle evlenen adam bozuntularını
Gülkurusuu: Öncelikle ben senin canın değilim. Bu samimiyet nereden geldi merak ettim gerçekten. Sen kim oluyorsun da benim ahlaki değerlerimi yargılıyorsun? Allah mısın, peygamber misin? Sen neyden bahsediyorsun? Bana "burada kal" diyerek emir kipleriyle cümle kuramazsın. Kurarsan da böyle ayar alırsın. Sen kimsin ki bana emir veriyorsun? Ben o kadını anlattığın örnek üzerinden tüm "diğer kadınları" yargılamana tepki gösterdim. Lafı "para için kendini satan birini normal görüyorsun"a bilerek ve isteyerek getirip, benim kendi namusum üzerinden nasıl yorumlarda bulunabiliyorsun? Sen bana bu imaları nasıl yapıyorsun? Bu imalar yüzünden adam öldürülür biliyor musun sen? Ciğer sökülür. "Karşı fikre tahammül sınırım" bana hakaret edildiği an biter hanfendi. Kendine gel. Karşında hayatı, duyguları olan bir insan olduğunu unutma, çirkinleşmişsin resmen. Sen nasıl bir insansın ki beni bu topikte "evli olduğunu bilerek bir ilişkiye başlayan" kadınları savunan biri durumuna düşürüyorsun. Bunları insanlar okuyor insanlar... Yani sen "iyi" oldun ahlaki değerleri savunan ermiş zat oldun ben "çirkef, hain diğer kadınları her türlü savunan ahlaksız namussuz" oldum ha? Yok öyle yağma. Sen cin fikirliysen ben senden cin fikirliyim hanfendi!
CiciliBicili:Meshebi geniş kime diyorsun ya? Aklın, başın kafan yerinde mi senin? İçtin mi gece gece de arkamdan atıp tutmuşsun. İnternet üzerinden insanların namusları hakkında "yaran var ki gocunuyorsun" terbiyesizliğini yaparak ne kadar yürekli bir ahlak savunucusu olduğunu da gördük. İnsan asıl senin gibilerden korkmalı vallahi. Allah beni senin gibilerden korusun. Her gördüğü insana "meshebi geniş" diyenlerden..
Son olarak beni okuyanlara sesleneceğim:
Ben bazılarının yönlendirme yapmak istediği gibi evli olduğunu bile bile başlayan kadınları savunmadım. Ben başkalarının namusu üzerinden prim yapmayı adet edinmiş biri değilim. Onurumla konuştum, onurumla yazdım. Kimseye imalarda bulunmadım. KİMSE BENİM NAMUSUMU SINAYAMAZ, HAKKINDA "MESHEBİ GENİŞ" "YARASI VAR GOCUNUYOR" YORUMLARINDA BULUNAMAZ. Bu tür olaylar için adam öldürülür!