Siz bu tür bir örnek gördünüz diye herkes böyle olacak diye bir şey yok. Herkes çevresinde gördüğünden hareket etseydi... Neyse... Topiği "diğer kadınları taşlama topiği"ne çevirmemenizi rica ediyorum. Eğer amacınız bu kadarı aşağılayıp yorum yapmaksa "Diğer Kadınların İğrençlikleri" şeklinde bir başlık açıp yorumlarınızı yazabilirsiniz. Aldatılmadıysanız ya da herhangi bir şekilde Diğer Kadın olmadıysanız bu kadar kafanıza takmayın derim ben. Amacım "Vurun Kahpe'ye" olsaydı başka birileri gibi galeyana getirici bir üslupla konuşurdum.
Kimse kimseyi yargılayamaz, çünkü kimse günahsız değildir. Mevlana gibi biri ile "Ne olursan ol gel" diyorsa sizin veya bizim gibilerin "defol git" deme haddi yoktur.
İyi geceler hanımlar.
Canım yeri geldiğinde herkes herkesi yargılar. Birini yargılayabilmek için o alanda günahsız olmak yeterli, her alanda sütten çıkmış ak kaşık olmak gerekmiyor. Mevlana da ne olursan ol gene de o işi bıraktığın ve tövbe ettiğinde tövben geçerlidir anlamında söylemiş onu, yaptığın şeye devam et ve gel manasında dememiş. Bunu gözden kaçırmışsın galiba:) sana da iyi akşamlar canım