Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yapmayın Allah aşkına ya
Bu mu yani konuşmadan anladığımız ???
Ne tecrübeler yaşadığımı sen bilemezsin. Ben seni tehdit etmiyorum. Bu konular hassas konular, bu konular yüzünden adam öldürülüyor bu ülkede diyorum. Tecrüben olsaydı hangi konuda ne kadar ileri gidilebileceğini bilirdin. Ya da insanlara bu yakıştırmaları yapmaya alışmışsınız ki ikiniz böyle rahat konuşmuşsunuz. Yazık cidden ya... Bir insanın namusu demek bu tür ortamlarda hemen iki paralık edilebiliyormuş... Yazık cidden...
Dün gece "nereye kaçtın, gel" diyordum. Arkamdan en iğrenç imaları yapıyordun. O zaman hanımefendi değildin ama... Şimdi bu yazdıklarını görenler zannedecek ki sen hep böyle hanım hanımcık takılmışsın. Ben gerekli tepkiyi gösteriyorum. Sen benim namusuma laf ettin, ben de tepki veriyorum.
daha sanal ortamda birbirimize tahammül edemiyoruz..
kaldıki topluma yön vermekten bahsediyoruz...
çelişkiye bak !!
Evet bu bir dünya klasiği.. erkekler yapar yapar.. biz kadınlar birbirimize düşeriz. Eminim bunu okuyup sinsi sinsi gülen tipler vardır..
Evet bu bir dünya klasiği.. erkekler yapar yapar.. biz kadınlar birbirimize düşeriz. Eminim bunu okuyup sinsi sinsi gülen tipler vardır..
hcr35, sana şunu sormak istiyorum. Biri sana "meshebi geniş" dese. Sonra da evli bir erkekle beraber olan bir kadın olduğuna dair imalarda bulunsa tepkin ne olurdu? Lütfen rica ediyorum cevap ver.
Dün gece "nereye kaçtın, gel" diyordum. Arkamdan en iğrenç imaları yapıyordun. O zaman hanımefendi değildin ama... Şimdi bu yazdıklarını görenler zannedecek ki sen hep böyle hanım hanımcık takılmışsın. Ben gerekli tepkiyi gösteriyorum. Sen benim namusuma laf ettin, ben de tepki veriyorum.