gülkurusu kolanya dırıtya çok teşekkur ederım[/QUOT
rıca ederım tatlım. bu gunler gececek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülkurusu kolanya dırıtya çok teşekkur ederım[/QUOT
rıca ederım tatlım. bu gunler gececek.
dertleşsınler bakalım 2. kadınlar. bırbırlerını onaylasınlar, abartsınlar, bu yazıları okuyan genç kızlarımız ozensın. 2. kadın olmayı merak etsın. ne dıyorsunuz arkadaşlar. yenı nesıle bırakacagımız Turk kadını portresı bu mu? bız mucadele veren savaşlarda mermı taşıyan kadınlarımızın hıkayesı ıle gurur duyarken, toplum ne ara bu kadar çoktu???
gel bi öpem seniŞeniz
canım ben sadece zalim yar adlı kullanıcıya tepkiliyim..topiğe değil..buraya kendine güvenen ve paylaşamak isteyen varsa zaten anlatır yazıları gördükçe korkucak bi durum yok!ben bahsedilen kadınları rencide edici konuşmuyorum takdir edersinkiyerimseniben..sadece arkadaşın yalan konuşmasına sinirlendim..kimseyi yadırgamıyorum kınamıyorum..
bırde kendı konumda arkadaşlar demişlerkı 30 yaşındasın nasıl oldunda anlamadın demişler.
bızde ılk gun nasıl olduysa nasıl bır iletişimimiz varsa son ana kadar oyle oldu.ne bakış ne soz hıç farklı bır şey olmadı.
nasılkı çogu kadın kocasının kendısının aldattıgının farkında degılse .benımde aldatıldıgım daha dogruus kandırıldıgımı bılememişim.
yaa bunu nasıl anlamadın diye yargılamak çokta doğru olmaz bence.amaaaa önemli olan anladıktan sonra tavrının ne olacağıdır.CADIARZU
tavrımı oncekı mesajımdada belırttım.benı kandıran ınsanla işim olmaz.sadece benım duygularımla oynayan ınsanı allaha havale edıyorum.bundan sonra yoluma bakacam.işime gucume.
biri bana anlatsa bende nasıl olur ya yuhhh derdım.ama insanın başına gelmeyınce bılınmıyor işte.allah kımseye de yaşatmasın.
bakın saat 3 olmuş ben hem aglıyor hemde dua edıyorum..
paylaşacak kımsem olmayınca size anlatmak istedim.ama benım derdım bazı arkadaşları eglendirmiş.
topiğinde annesi ile konuştuğunu söylemedimi vatandaş?annesi oğluna söylemedi yani sevgilin öğrendi herşeyi die öylemi?ya bırak bu işleri vallahi ya kimi kandırıyosunşakkıdı..