- 17 Ağustos 2022
- 506
- 1.774
-
- Konu Sahibi duzelicezins
Sitede gizli erkek üyeler vardir kesin. Onlari cagirsak bi tanistirsak. Bildigin güzel bi Cafe varmi? Hesabi üstlenirim yeterki evlensin de kurtulalim bi yav. Her yerde 8 görmeye basladim.Aklıma geldi, izdivaç programında bir teyze rahmetli kocasını anlatıyordu günde en az 3 4 kez abdest alıyordum diye
Yok ki izdivaç programı gönderirdik bunu da
Bilmiyordum. Ayrılacak adam o zaman öğrenince ayrılır zaten niye sekiz ay sekiz buçuk diye gidiyor bunlarÜyenin daha önce beraberlik deneyimi olmuş. Şimdiki erkek arkadaşı için bu durum önemliymiş; ancak adam öğrenince ayrılır diye söylemiyor.
8 aylık sevgilisine ne diyeceğiz, senin hatun dayanamadı hakkını helal et miSitede gizli erkek üyeler vardir kesin. Onlari cagirsak bi tanistirsak. Bildigin güzel bi Cafe varmi? Hesabi üstlenirim yeterki evlensin de kurtulalim bi yav. Her yerde 8 görmeye basladim.
Zevkten bir kaç damla göz yaşı gelmesi normal de öyle vicdan azabı filan çekip katılarak ağlaması psikolojik bir sorun göstergesi. Partneri içinde çok rahatsız edici bir durum olur.Sevinç gözyaşlarıdır onlar.
Ondan bi cacik olmaz. Baksana kiz yalnizliktan agliyor. Yazik degilmi?8 aylık sevgilisine ne diyeceğiz, senin hatun dayanamadı hakkını helal et mi
Yalnızlık mı yoksa zevkten mi anlamadık kiOndan bi cacik olmaz. Baksana kiz yalnizliktan agliyor. Yazik degilmi?
Evlenmeden olmayacak
Yakında bununla ilgili soru açar.Üyenin daha önce beraberlik deneyimi olmuş. Şimdiki erkek arkadaşı için bu durum önemliymiş; ancak adam öğrenince ayrılır diye söylemiyor.
Yakında bununla ilgili soru açar.
bak bir is guc edin aklinin ucundan bile gecmez sen çok boş(k)almışsın aslinda
Bilmiyordum tamam buldum.Teşekkürler.8 ile başlamadığı için gözümden kaçmış.Açtığı konu kırmızı işaretli kelimede mevcut.
bir konuyu okudugunda konuya iyice hakim olmak icin tum konulari okuyormusunÜye çalışıyor zaten; asgari ücretin 2,5 katı geliri mevcut.
Bilmiyordum. Ayrılacak adam o zaman öğrenince ayrılır zaten niye sekiz ay sekiz buçuk diye gidiyor bunlar
bir konuyu okudugunda konuya iyice hakim olmak icin tum konulari okuyormusuncidden merak ettim
ben bazen ilk msji bilr okumadan basliga cvp verip cikiyorumda
Duzelicenins.Her gün mastürbasyon yapıyorum sonraki gün yine istiyorum. Diğer kadınlar da böyle mi cidden merak ediyorum her yapisimda da mutlaka bosalirim yıllardır böyleyim günde birkaç defa bile yapsam yine istiyorum nolcak bu durum
masallahTüm konularını arka arkaya açtı.
Şimdi baktım öbür konusuna.O cinsellik bölümünde açılmiş.Bdv den başka yere pek bakmıyorum.Görmemişim.Yalana başvurmaz umarım.
Aaaaa duzelicez inşallah mıymış?Duzelicenins.