- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 2.774
-
- Konu Sahibi duzelicezins
Her gün mastürbasyon yapıyorum sonraki gün yine istiyorum. Diğer kadınlar da böyle mi cidden merak ediyorum her yapisimda da mutlaka bosalirim yıllardır böyleyim günde birkaç defa bile yapsam yine istiyorum nolcak bu durum
Bu kişi fake büyük ihtimalle de erkek
Zevk almiyor zaten. Her yaptiginda agliyormus. Öyle bi konusu da varKi sürekli mastürbasyon zevk vermez ki libido dersen anlarım
Tek bir soru neden bu çok doğal bir şeyZevk almiyor zaten. Her yaptiginda agliyormus. Öyle bi konusu da var
Mastürbasyon yaptıktan sonra ağlıyor musunuz?
Ben her yapisimin sonunda ağlıyorum yapmayın diyeceksiniz ama alışkanlık işte ağlama sebebi ne olabilir bunu suçluluk duygusu ile de yapmıyorum normal bir şeywww.kadinlarkulubu.com
Zevk almiyor zaten. Her yaptiginda agliyormus. Öyle bi konusu da var
Mastürbasyon yaptıktan sonra ağlıyor musunuz?
Ben her yapisimin sonunda ağlıyorum yapmayın diyeceksiniz ama alışkanlık işte ağlama sebebi ne olabilir bunu suçluluk duygusu ile de yapmıyorum normal bir şeywww.kadinlarkulubu.com
Ben sormuştum o konuda nedenini yalnızlıktan mı, canın acidigindan mı ağlıyorsun vs diye , yalnız yaptığım için demiştiTek bir soru neden bu çok doğal bir şey
Ben sormuştum o konuda nedenini yalnızlıktan mı, canın acidigindan mı ağlıyorsun vs diye , yalnız yaptığım için demişti
Cinsellik yaşamakta istemiyor evlenmeden önce sanırım, karşılıklı yapmak gibi niyeti var.Ben sormuştum o konuda nedenini yalnızlıktan mı, canın acidigindan mı ağlıyorsun vs diye , yalnız yaptığım için demişti
Tam komedi bu KizBen sormuştum o konuda nedenini yalnızlıktan mı, canın acidigindan mı ağlıyorsun vs diye , yalnız yaptığım için demişti
Bu kizi acil evlendirmemiz lazimCinsellik yaşamakta istemiyor evlenmeden önce sanırım, karşılıklı yapmak gibi niyeti var.
Gece gece tövbe estağfurullah
Kala kala elime kaldım diye mi?:))Yok ya erkeklerde ağlayan oluyor
Boşalıp ağlayan erkek hiç görmedim. Titreyen olabilir, kendinden geçen olabilir ama ağlayan görmedim.Yok ya erkeklerde ağlayan oluyor
Bilimsel bir şeysi vardı refleks gibiKala kala elime kaldım diye mi?:))
Boşalıp ağlayan erkek hiç görmedim. Titreyen olabilir, kendinden geçen olabilir ama ağlayan görmedim.
Sevinç gözyaşlarıdır onlar.Boşalıp ağlayan erkek hiç görmedim. Titreyen olabilir, kendinden geçen olabilir ama ağlayan görmedim.
Aklıma geldi, izdivaç programında bir teyze rahmetli kocasını anlatıyordu günde en az 3 4 kez abdest alıyordum diyeBu kizi acil evlendirmemiz lazim