Bir silik çizgi konusu da benden 😅

Hamilelik var görünüyor neden acile gidip kan vermiyorsunuz anlamadım

Acile gidip kan verilir mi ? 🙄 Hamilelik testi ya
Ben gidip veriyorum ayrıca yeşil alana gidip doktorla falan da görüşmüyorum sonuçta acili meşgul edecek bir işlem değil. Girişten şu test diyip barkod alıp tahlil verip çıkıyorum şimdiye kadar hiçkimse de burda veremezsin sağlık ocağına git demedi ama bazı şehirlerde belki sorun çıkarabilirler benim şehrimde bu şekilde sorun olmuyor isterseniz siz de deneyin. Ben sizin için birkaç gün daha beklemeyin diye öneride bulundum

Kan ile kesinleştirmeniz sizi rahatlatacaktır. Hamile ihtinaliniz kuvvetli. Hayırlı olsun şimdiden. Devlet hastanesinde ya da özel hastanede hcg tahlili yaptırmak istiyorum demeniz yeterli 👍

Kan sonucu çıktı.
163 diyor. 🙄

Sat 30 Eylül
Bat 26 Ekim

2-3 gün sonra tekrar mı etmeli sonucu ?
Belki de sükunetle bekleyip eğer regl gelmezse, bir 10-15 gün sonra kadın doğuma gitmeli.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar..

Adet günüm yarın. Ancak bekleyemediğimden bugün gebelik testi yaptım. Bilmiyorum önemi var mı, ama markası “bebe time”. Testte ilk 2-3 dakikada oluşan görüntünün birkaç fotoğrafını aşağıya ekliyorum. Özellikle farklı odalarda farklı ışıkla çektim ki yanılmayayım.

Ben yıllar önce, adetim bir hafta geciktiğinde test yapmıştım. Benzer silik bi çizgi çıkmıştı. Hmm, hamile değilim dedim. Ve birkaç gün sonra da regl oldum. 🙄

Şimdi bugün yaptığım testten sonra kadınlar kulübünde benzer konulara baktım. Böyle silik çizgilere hamilelik var, birkaç gün sonra testi tekrarlayın demişler.

Sonucu, testi aldığım eczaneye sordum. Resme baktılar. Gebelik var dediler. Sizin yorumunuzu merak ediyorum.
Ay bende 4 gün kala yaptım reglima 2 tane silik çizgi çıktı 1 gün kala yine yaptım 2 tane aynı çıktı silik çizgi bu gün 5 gündür reglim geçiyor Çarşambaya randevum var bakalım

Ay bende 4 gün kala yaptım reglima 2 tane silik çizgi çıktı 1 gün kala yine yaptım 2 tane aynı çıktı silik çizgi bu gün 5 gündür reglim geçiyor Çarşambaya randevum var bakalım
Maşallah itidallisin. 🧿
İns bu bekleyişin sonunda her şey gönlüne göre olur 💙☺️

Son düzenleme:
Sonuç sonrası her şey değişebilir 🥰
Yaşın da genç oh oh ne güzel ay kapanmadan mis gibi haberler ♥️
Güzel yüreğinden kucaklıyorum seni 💙 Saol 😌

Yaşım 40 olacak neredeyse. Onun çekingenliği de var. Yaş ilerledikçe sorunlu gebelik ve hasta bebek ihtimali var ya. İnsan hep en kötüsünü düşünmeye meyilli.

Güzel gönlünden kucaklıyorum seni 💙 Saol 😌

Yaşım 40 olacak neredeyse. Onun çekingenliği de var. Yaş ilerledikçe sorunlu gebelik ve hasta bebek ihtimali var ya. İnsan hep en kötüsünü düşünmeye meyilli.
Yoo yoo niye kötü düşünüyorsun aaaa gayette gencsin sakın kötü çağırma Rabbim verdiyse vardır bildiği 🥰
Bilinçli anne her zaman daha iyidir hem

Bu arada şunu da yazayım.

Benim 4-5 gündür öyle büyük gaz sorunum vardı ki anlatamam. Ömrümde böyle şey görmedim. Hiç çorap giymeyen ben, çift kat çorapla geziyorum. Gece gündüz yün korse yaşlı neneler gibi belimde. Kimyon zencefil çayı içmekten kurudum. Özür dilerim, gündüz evde kimse yokken rahatım. Çünkü kendimi tutamıyorum. Devamlı bi gaz 😣
Gece eşimle yatmaktan utanıyorum. Uykumdan sesle uyandığım oldu. Düşünün. 😖 Eşime da rezil oldum. Şuan o hal tamamen geçti.

Dün baktım nette erken gebelik belirtilerinde gaz var. Bilmiyorum ne derece doğru ama yaşadığım da bu.

Bi de 3 gündür göğüs uçları öyle hassas ki, dokununca bile irkiliyorum. Öyle elektriklenme gibi bi acı. Bugün daha iyi.

Diyeceğim o ki; en erken gebelik hakkında hissettiğim belirtiler bunlardı. Belki aynı şeyleri yaşayanlar vardır.

Merhaba arkadaşlar..

Adet günüm yarın. Ancak bekleyemediğimden bugün gebelik testi yaptım. Bilmiyorum önemi var mı, ama markası “bebe time”. Testte ilk 2-3 dakikada oluşan görüntünün birkaç fotoğrafını aşağıya ekliyorum. Özellikle farklı odalarda farklı ışıkla çektim ki yanılmayayım.

Ben yıllar önce, adetim bir hafta geciktiğinde test yapmıştım. Benzer silik bi çizgi çıkmıştı. Hmm, hamile değilim dedim. Ve birkaç gün sonra da regl oldum. 🙄

Şimdi bugün yaptığım testten sonra kadınlar kulübünde benzer konulara baktım. Böyle silik çizgilere hamilelik var, birkaç gün sonra testi tekrarlayın demişler.

Sonucu, testi aldığım eczaneye sordum. Resme baktılar. Gebelik var dediler. Sizin yorumunuzu merak ediyorum.
2022 de oğlumu çok ama çok silik bi pembelikle öğrenmiştim:) gidip hemen kan vermiştim 5 küsür çıkmıştı :) bir an o gün geldi aklıma hemde aynı marka testti :) güzel haberler alırsınız inşallah :)

Merhaba arkadaşlar..

Merhabalar benimde reglime 2 gün kaldı bebetime kaset test ile gün içinde test yaptım ve çok silik çizgi gördüm ilk 10 dakika içerisinde fazlada dikkat etmedim çünkü 2-3 gün yapmış olduğum testtede aynısını görmüştük dün yaptığım ise baya bi belirgin hale geldi yarım saatten sonra ve bu sefer pembe oldu kuruma çizgisimi acaba diye çok saçma biliyorum ama su damlattım öyle bişeyler okumuştum çizgi gitmedi bu sabahta predictor test denedim ve ondada çok ince bir hayalet çizgi gördüm fotoğrafta belli olmuyodu oyüzden onu çekmedim ama dün yaptığımı çektim ve yine fotoğrafta çok belli olmasada pembiş bir çizgi var testimi atıyorum benimkinede bakabilir misiniz aynı durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı🥹🌸🙏🏻💖

Eklentiler

• IMG_2944.jpeg
    IMG_2944.jpeg
    114,7 KB · Görüntüleme: 23
2022 de oğlumu çok ama çok silik bi pembelikle öğrenmiştim:) gidip hemen kan vermiştim 5 küsür çıkmıştı :) bir an o gün geldi aklıma hemde aynı marka testti :) güzel haberler alırsınız inşallah :)
Benim testimede bakabilir misiniz acaba🥹🌸🙏🏻

X