- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 29
-
- Konu Sahibi duzelicezins
Haydar Dümen ya da Güzin abla öneriyorum.Her gün mastürbasyon yapıyorum sonraki gün yine istiyorum. Diğer kadınlar da böyle mi cidden merak ediyorum her yapisimda da mutlaka bosalirim yıllardır böyleyim günde birkaç defa bile yapsam yine istiyorum nolcak bu durum
Sağlam bi sevişsen bi şeyin kalmaz.Her gün mastürbasyon yapıyorum sonraki gün yine istiyorum. Diğer kadınlar da böyle mi cidden merak ediyorum her yapisimda da mutlaka bosalirim yıllardır böyleyim günde birkaç defa bile yapsam yine istiyorum nolcak bu durum
8 aylık ilişkisi var lütfen KatipSağlam bi sevişsen bi şeyin kalmaz.
Her gün mastürbasyon yapıyorum sonraki gün yine istiyorum. Diğer kadınlar da böyle mi cidden merak ediyorum her yapisimda da mutlaka bosalirim yıllardır böyleyim günde birkaç defa bile yapsam yine istiyorum nolcak bu durum
Ferhans gel kuzumHer gün mastürbasyon yapıyorum sonraki gün yine istiyorum. Diğer kadınlar da böyle mi cidden merak ediyorum her yapisimda da mutlaka bosalirim yıllardır böyleyim günde birkaç defa bile yapsam yine istiyorum nolcak bu durum
Yapma şimdi kalpten giderSende bi sıkıntı var sanırım biz normal kadınlar günde değil 8 saatte 1 yapıyoruz
8.5 aylık.8 aylık ilişkisi var lütfen Katipilk defa konuya bu detayı eklememiş ben şok ben iptal...
Haydar Dümen ya da Güzin abla öneriyorum.
Aman abla durFerhans gel kuzum.
Normali merak ettimBu konunun yeri burası mı ? Daha önce de "her yapisimin sonunda ağlıyorum" diye konu açmıştınız.
Siz halinizden memnunsanız, diğer insanların mahremini neden merak ediyorsunuz ?
Aaa Güzin abla ne zaman öldüHer ikisi de rahmetli oldu.
8 kerede diyebilirdim aslındaYapma şimdi kalpten gider
Allah rahmet eylesin.Her ikisi de rahmetli oldu.
Bu bilgi ne kazandıracak boşveeeerNormali merak ettim