- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 29
-
- Konu Sahibi duzelicezins
Evlenmeden olmayacak8.5 aylık.
Konu sahibi ev de mi buluşsanız.Hava da soğuk.
Normali yok . Bunlar pek merak edilecek şeyler değil.Normali merak ettim
Sekiz uğurlu sayımız artık her yerde kullanırız. Malum sekiz aylık ilişki de az değil hani.8 kerede diyebilirdim aslındamalum 8 aylık ilişki önemli
Aaa Güzin abla ne zaman öldü
Evlenmeden olmayacaksa sizde çok uğraşmayin derim. Geçmiş konularda ararsaniz mastürbasyon esnasında kanama oldu kızlık zarı vs konuları çok.Evlenmeden olmayacak
08.08 de düğünüde yaparlarsa hepimiz rahat ederiz benceSekiz uğurlu sayımız artık her yerde kullanırız. Malum sekiz aylık ilişki de az değil hani.
08.08 de düğünüde yaparlarsa hepimiz rahat ederiz bence
Size niye şehvet gösterisi yapayım 8 aylık sevgilime yaparımAgir kompleksi oldugunu düsünüyorum. Dikkat cekmek icin elinden geleni yapiyorsun. :)
Tamam canim en sehvetli olan sensin, senden iyisi yok :)
Size niye şehvet gösterisi yapayım 8 aylık sevgilimeAgir kompleksi oldugunu düsünüyorum. Dikkat cekmek icin elinden geleni yapiyorsun. :)
Tamam canim en sehvetli olan sensin, senden iyisi yok :)
Ben de şikayet ettimHesap sahibi senin erkek ve ergen olduğunu ve bıyıkları terleyen önceki hesaplar gibi banlanmadan yazabilmek için bir süre hemen bu konuya girmeden önce hazırlık yaptığını, açtığın 3937473629. 8 aylık ilişki konusu ile de bunu kamufle etmeye çalıştığını düşünüyorum. Şikayet ettim haberin olsun.
Borderline olamaz 8 harfli değil cünküKendi kendi ile düğün yapar o zaman. Ya borderline ya sahte hesap
Yok öyle birşey mahmut amca seni kandırmışlarHer gün mastürbasyon yapıyorum sonraki gün yine istiyorum. Diğer kadınlar da böyle mi cidden merak ediyorum her yapisimda da mutlaka bosalirim yıllardır böyleyim günde birkaç defa bile yapsam yine istiyorum nolcak bu durum
Dua kapıları açıkken demişsem demekki
Evlenmeden olmayacaksa sizde çok uğraşmayin derim. Geçmiş konularda ararsaniz mastürbasyon esnasında kanama oldu kızlık zarı vs konuları çok.
Bu kişi fake büyük ihtimalle de erkekHesap sahibi senin erkek ve ergen olduğunu ve bıyıkları terleyen önceki hesaplar gibi banlanmadan yazabilmek için bir süre hemen bu konuya girmeden önce hazırlık yaptığını, açtığın 3937473629. 8 aylık ilişki konusu ile de bunu kamufle etmeye çalıştığını düşünüyorum. Şikayet ettim haberin olsun.