Dibe vurmuş, boğulmak üzere bir ben..

2 yıl önce boşandım. 3,5 yaşında da bir oğlum var. evet anne ve babanın aynı evde olması çocuk için çok önemli ama huzurlu bir evde büyümesi bence çok çok daha önemli. adliyeden çıkarken kendimi adliyeden değil de diri diri gömüldüğüm bir mezardan çıkıyor gibi hissetmiştim sanki 2. kez yaşama hakkı verilmiş gibi. sırtımdaki kamburdan, üstümdeki yükten kurtulmuştum.ayaklarım yürümüyordu sanki kuş gibi uçuyordum o kadar hafiflemiştim ki içim kıpır kıpırdı. 2 yıl geçti. inan tek bir saniye bile pişman olmadım bir saniye bile özlemedim. sen de kurtul o yükten. hayat böyle çok daha güzel.

Anneler hazır yuvam dağılmasın diye düşünebiliyorlar fakat çocuk için asıl travma o huzursuzluklara şahit olmak çoğu zaman ailen beni uyur sanırdı çocukların çok hassas ve herşeyin farkında olabileceklerini bilmiyorlar çoğu zaman
Anlamamıştır uyuyordur ayrılsak daha çok üzülür gibi
Allah herkese hayırlı olan tercihi yapmayı nasip etsin zor bir durum çocuk için
Örneğin ben o yaşlarda ( 6 7 8 ) tv de çalan şarkıları tesadüfen bir yerde duysam görsem hemen kapatırım ya da kaçarım çünkü aklıma o günler gelir .

çocuk peki nasıl alıştı bu duruma. görüşüyor mu babasıyla. ???

Offf cok sorunlu bi adam omur gecmez malesef uzulerek soyliyorum.fakat takildgm bi konu var bi erkegin diyelimki esini begenmese bile bu kadar cinsellikten uzak durmasi hic normal degil cunku erkekler cinsellik olmadan yapamaz baska biri varmi hayatinda bu adamin?belki bu kadar aksi olmasinin sebebi budur.allah yardmcn olsun uzuldum adina

Keşke çocuklarim küçükken bende boşansaydim.
Büyüdülermi daha zor oluyor ,özelikle iyi baba ama kötü koca rolu varsa.
Çocukler bunu ayiramiyor ve sonra anneyi sorguluyorlar.
Ben cektiğim zorluklar altinda asabi ve sevgisiz bir anne oldum.
Biliyorum buna sebeb olan ot gibi değersiz yaşadiğim evliliğim.

çocuk peki nasıl alıştı bu duruma. görüşüyor mu babasıyla. ???
Oğlum 1.5 yaşındaydı. O yüzden zor olmadı. Çocuklar bizden daha kolay alışıyor. Babası canı ne zaman isterse o zaman aliyo. Bazen 2 haftada bir bazen 2 ayda bir. Bişey demiyorum babasını da görsün diye ama bi kaç seneye görmek istemez diye düşünüyorum oğlum. İlgisiz bi baba çünkü.

Allah kolaylık versin..

Benim eski erkek arkadaşım da bu arkadaş konusunda eşiniz gibiydi. Çok iyi dostlukları vardı çevresinde çok sevilir sayılırdı ve bana hep ne kadar şanslı olduğumu söylerlerdi. Ama sevgili olarak kesinlikle çok kötüydü. Dostlarına gösterdiği ilgiyi saygıyı bana göstermezdi.
Ama arkadaşları sürekli çok şanslı olduğumu vurguladıkları için ayrılmaya cesaret edememiştim. Çok şükür ki sonra ayrılabildim. İlişkiye uzaktan bakınca fark ediyor insan neler yaşadığını. İnsanlar ilişkilerine arada üçüncü göz olarak uzaktan bakıp değerlendirebilmeli.

İzniniz var mı? Eşinizle konuşup bir süre ayrı kalıp evliliğinizi düşünmeyi teklif edin. Sizde izin alıp ailenizin yanına gidersiniz. O sürede de görüşmez ne istediğinize karar verirsiniz. Belki bu kışa ayrılık ikinize de iyi gelir. Belki gerçekten yalnız daha rahat ettiğinizi görürsünüz. Yani sizin yerinizde olsam eşimle sakince önce sorunları konuşup bir süre ayrı kalıp düşünelim derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…