Dexter

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yorumum spoiler içerir, izlemeyen okumasın haa sempatiksalakcinni

eveeeet, güzel ama güzel olduğu kadar da boş bir bölümdü.. sümsük Ritadan kurtulduk dedik, flashback yaptılar zırt-pırt.. ee ne anladım ben bu ölümden guclubacismile

o bebecik, Debranın eline kalırsa yandı ki ne yandı.. ama yine de "o benim evladım zaten" demesi içimi burktu yaw :gitme:

muhtemelen yakayı ele vermeyecek Dexter, ama yine de adrenalin işte..

off off sıkıntılı bölümdü vesselam... :sm_confused:

SPOILER

İç burkan bir sezon başlangıcıydı, ileri bir tarihten başlamak yerine kaldığı yerden devam etmesi çok isabetliydi, belki yas süreci başka dizilerde monoton ve durağan kabul edilebilir lakin Dexter gibi karakterlerin ve ruhsal çalkantıların yansıtıldığı hatta merkeze yerleştirildiği bir dizide Dexter'in o yası nasıl karşılayacağı, tepkileri( tepkisizliği) diğer insanların acısına karşı kendi hissizliğini yansıtmak elzemdi. Michael C. Hall gerçekten çok başarılı bir oyuncu, özellikle son sahnelerde, Harry'nin tüm kurallarını yıkıp artık kurban seçmeye bile gerek görmeden birini öldürmesi ve sonunda Rita'nın hem ölümüne sebep oluşu ( dolaylı yoldan da olsa) hem de yalanları ve gerektiği gibi ona sevgisini göstermemesinin verdiği acıyla duygusal bir patlama yaşaması çok gerçekçi ve etkileyiciydi. Velhasıl aylardır beklediğim bölümü benim için tam da olması gerektiği gibiydi, Dexter'ı ve yalnızca izleyiciyle paylaştığı hislerini ( iç sesini ) özlemişim.

Son düzenleme:
Açıkçası ben Dexter'in bundan sonra psikopata dönüşeceğini ve ayrım yapmadan gıcık kaptığı, tipini beğenmediği masum insanları bile öldüreceğini tahmin ediyordum geçen sezonda..

Cinayet işlemeyi bırakacak gibi duruyor en azından seri katilliği(belli kurbanlar, sistemli, programlı adam öldürmeyi) İngilizce altyazıyla izlediğimden bazı yerleri kaçırıyorum çünkü bıçaklarıyla, önlüğünü almıştı ve yakmıştı bir yeri.. Ve teknesini de elden çıkarmak istiyor sanırım..

Şimdi intikam alacak kişi de yok çoktan kesti çünkü üçlemeciyi. Ve Debra'nın yattığı polis de Dexter'dan şüpheleniyor, ipuçlarını o şekilde değerlendiriyor ve deliller Dext'in aleyhine görünüyor zaten o polisle Dext arasında önceden kalma bir husumette de vardı.. Hep o sapık Masuka'nın yüzünden oldu. "yok ben Rita'yı öpüşürken gördüm yok Dext bunu gurur meselesi yapar, koca bilmemnesi" bik bik bik...

Debra da alem yaa Neyse

Son düzenleme:
off ızleyemedımmm (( koca yaz bekle bekle ızleyeme.. elektırgınde gıdecek zamanı tuttu (

harika bi bölümdü...
hele dexter ın sinirlerinin boşalmasıyla o ucube herifi bi gaz deşmesine bayıldım :)

Mükemmel dizi,mükemmel oyunculuk..Bizim ülkeye de bir dexter lazım :)
Harrison'ın die die demesi harikaydı :))

süper bir dizi bütün yaz oturdum baştan sona izledim şimdi yeni sezonu takip ediyorum. yerli yabancı izlediğim bütün dizilerden çok daha iyi. ve son olarak lumen ve dexter aşık olsun o yönde ilerliyolar zaten D

Hayır önce ortak olsunlar zamanla aşk olsun,hemen rita yı unutmasın öyle :)

Bu sabah Dexter s5 1. bölümü seyrettim...
Geriye kaldı Jordan Chase !
Bu sezon çok başarılı ama bir okadar da geriliyor insan izlerken
Adım adım Debi yaklaşıyor olayı çözmeye..
Keşke bitmiyor olsa...

Olamaz,inşallah öyle bir şey yoktur..Ne dandik dizileri 8-9 sezon götürüyorlar tadı kaçsa da..Böyle bir diziye 5 sezon çok az

kızlaaarrr duydunuz mu bir sezon daha uzatılacakmış büyük bir ihtimal showtime açıklama yapmış. ama 7. sezon için bir şey yok.
son bölümün fragmanını izledim deb dexter'ı yakalıyor galiba inş fragman hilesidir. eğer yakalanırsa aşkı yüzünden sonu geldi teması işlenecek heralde çünkü harry sürekli yalnız olmalısın diyordu çok heyecanlıydı 11. bölüm son bölüm için sabırsızlanıyorum.

Son düzenleme:
Olamaz,inşallah öyle bir şey yoktur..Ne dandik dizileri 8-9 sezon götürüyorlar tadı kaçsa da..Böyle bir diziye 5 sezon çok az

aynen katılyorum... izlemekten asla bıkmayacağım bi dizi .. inş. devam eder. Yalnız Dexter'ı oynayan Michael Hall için lenfoma hotckins teşhisi kondu vs. diye haberler çıkmıştı bi ara, ilgisi olabilir mi acaba?

Geçen sene tedavi görmüş, şu an iyi olduğu için bu sezona başlayabilmişler diye okudum ben forumlarda... Sonuçta iyiymiş şu an
5. Sezon 10 ve 11. bölümü 2 milyon kişinin üzerinde izlenmesi üzerine 1 sezon daha devama kararı alınmış.
Sonuç :
6. Sezondan sonra kesinlikle biteceğini söylemiş yapımcılar

Dexter 5. sezon finali tarafımdan ilgi ve itina ile izlenmiş olup yorumum şudur: Sosyopat /psikopat her neyse ne ama Dexter cidden sevdiği kadın için herşeyi göze alan onu korumak ve intikamını almak uğruna kendini tehlikeye atan adam gibi bi adam... ah Lumen ah böyle adama bu yaplır mıydı diyorum ve 6. sezonu dört gözle beklemeye başladığımı belirtiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…