• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dexter

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
0512 SPOİLER !!!!!

Ben, o lumen ölsün istedim bir an yaa yalan yok...
Dexter tabakları fırlattıktan sonra ona yaklaşınca lumen bıçaklayacak falan diye bile bekledim bir an:90:
Sezon başında beri kafasının dikine gidip duruyor , her çağırılan hatta çağırılmayan yere gitti onun açısından iyi bitti de ayıp etti:61:

Bir de ben deb'in onları hiiiçç merak etmeden perdenin arkasından salıvermesini çok acayip buldum.
Çok keçi bir kız, kararlı en azından bir gözlerine bakardı bence ama öyle gidin demesi acayipti....

Artık son sezon Quin kardeşin Dexter tarzını keşfini, debranın onları çözüşünü izleyebiliriz belki...
Beni evindiren artık dexter ın sırrını ufakta olsa bilen ve ses çıkarmayan quin'in varlığı...

SPOİLER !!!

0512 SPOİLER !!!!!

Ben, o lumen ölsün istedim bir an yaa yalan yok...
Dexter tabakları fırlattıktan sonra ona yaklaşınca lumen bıçaklayacak falan diye bile bekledim bir an:90:
Sezon başında beri kafasının dikine gidip duruyor , her çağırılan hatta çağırılmayan yere gitti onun açısından iyi bitti de ayıp etti:61:

Bir de ben deb'in onları hiiiçç merak etmeden perdenin arkasından salıvermesini çok acayip buldum.
Çok keçi bir kız, kararlı en azından bir gözlerine bakardı bence ama öyle gidin demesi acayipti....

Artık son sezon Quin kardeşin Dexter tarzını keşfini, debranın onları çözüşünü izleyebiliriz belki...
Beni evindiren artık dexter ın sırrını ufakta olsa bilen ve ses çıkarmayan quin'in varlığı...

SPOİLER !!!

Spoiler

.
.
.
.
.
4. sezon finalinden sonra sezon finallerine dair beklentilerimizi iyice yükseltmişlerdi, fakat ilk 3 sezonu hatırlayacak olursak Dexter'a uygun, sakin, son karede herkesin mutlu olduğu bir finaldi.Yine de bir önceki sezon finalinin şokundan sonra bana da birşeyler eksik geldi daha da kötüsü aceleye gelmiş hissi uyandırdı. Debra gibi bir dedektifin o kadar zaman konuştuğu, kafasında neredeyse kahramanlaştırdığı "intikam alan çifti" görmeden gitmesi çok tuhaftı gerçekten. Dexter olduğunu anladı desek bunu ima eden en ufak bir sözle de karşılaşmadık. Onları serbest bırakması bir yana o perdeyi açmalıydı, Debra öğrenseydi eğer ve buna rağmen kardeşini korumak için bu sırrı saklasaydı daha güzel bir son olabilirdi. Lumen ise diğer facia. Sen onca zaman adamı kullan, Dexter "ruh ikizim" modunda gezsin, ilk kez gerçek yüzünü gören biriyle karşılaşsın aşık olsun sonra da sanki kiralık katil tutmuş gibi işini bitirince git. Hiç olmadı:20: Dexter'in gerçek yüzünü görmesine rağmen birinin onu sevebileceği tezi de çökmüş oldu ki Lumen içindeki o histen kurtulur kurtulmaz Dexter'dan da kurtuldu. Yine de bir sonraki sezonda Lumen'ın tekrar karşımıza çıkacağını hissediyorum - Lundy için de aynısı olmuştu-, ne de olsa hala hayatta.

spoiler

hasret sona eriyor pazartesi ekranaların sevilen katili geri dönüyor :D

benim eşim Dexter ı her izlediğimi gördüğünde - aha yine mi bu psikopat manyağı izliyorsun, walla korkuyorum izleyip izleyip bir gün beni bu adam gibi ortadan kaldıracaksın- diyor..

ee bozarsan kafamı kaldırırım tabii :))

benim eşim Dexter ı her izlediğimi gördüğünde - aha yine mi bu psikopat manyağı izliyorsun, walla korkuyorum izleyip izleyip bir gün beni bu adam gibi ortadan kaldıracaksın- diyor..

hahaha güzelmiş, iyi bir göz dağı olmuş eşinize :47:

Valla sezon bitti

-Spoilerrrrrrr-

Açıkçası ben Lumen'in gitmesine üzüldüm çünkü Dex'le güzel ikili oldular. İksi de birbirinin halindne gayet iyi alıyorlardı çünkü ortak noktaları vardı. Ayrıca Lumen Rita gibi mıymışık değildi, güçlü, taş gibi hatundu. Ama gitmesi gerekiyordu zaten çünkü dizinin doğasına ters olurdu kalması. Dexter yanlız adam, tek tabanca kesip biçmeye devam edecek

yeni sezon yine eylül gibi mi baslayacak? çok kısa sürüyor yaa, 3 ay dizi, 9 ay tatil

Çok güldüm yaaa,ben de eşime kızıyodum bu psikopat filmi niye izliyosun,bi daha görmicem baktığını

diyordum,sonra ben başladım izlemeye bırakamadım.......
:60::60:

2.bölümü de izledik dün akşam..Dexter ın bebeği çok tatlı hele o monster story daddy deyişi yok mu :1:
Debra da komiser oldu bu arada ama yakışır:34:

Debra'yı severimde quin'i öyle mal gibi bıraktı, ya garibim ya o kadarda romantizm hazırlamıştı, deli etti orda beni... Komiserlik hakkatten yakıştı, kiloda almış biraz sanırım güzelleşmiş..
Bide bu katilin öldürüş biçimleri çok orjinal cidden çok hoşuma gitti. Ama dex'ten kaçmaz tabi anladı farketti hemen kim olduğunu, seviyorum bu diziyi ya valla

3.bölümü dün izledim ben de,düşünsene yaşadığın yerde mahşerin dört atlısı adı altında bir cinayet,gören herkes kafayı yerdi sanırım ki Allah korusun böyle şeylerden :52: miami insanı başka demek ki :)

evet bu sefer ki katil başka çıktı ama dexter onun ortağını farketti,nasıl biri bu dexter yahu o kadar insan içinden adamın yüz ifadelerinden bu o dedi inanılmaz:1::1:

Debra'yı severimde quin'i öyle mal gibi bıraktı, ya garibim ya o kadarda romantizm hazırlamıştı, deli etti orda beni... Komiserlik hakkatten yakıştı, kiloda almış biraz sanırım güzelleşmiş..
Bide bu katilin öldürüş biçimleri çok orjinal cidden çok hoşuma gitti. Ama dex'ten kaçmaz tabi anladı farketti hemen kim olduğunu, seviyorum bu diziyi ya valla

ben Quin i baştan beri sevemedim,Dexter in arkasından fln işler çevirdiği için o yüzden sevindim ayrılmalarına:34::34:

Normalde bnde sevmiyorum seninkiyle aynı sebeplerden dolayı ama sonradan dexterdan uzak durup bide böyle mum falan romantik şeyler yapınca yumuşadım biraz.. Şu kadının ölüm olayıda çok iyiydi ya, başta bu iki moron napıo böle dedim ama cidden pis adam öldürüyolar, yalnız adamı çok çabuk buldular ya, netten tık die buldular, acaba bunları dexter mı öldürür yoksa polise mi bırakır bide o kısım var tabi, 5. Bölüm çıksada izlesek yaaaaa:50:

Biz de bekliyoruz sabırsızlıkla,ömrümde böyle bir dizi izleyeceğim aklıma gelmezdi ama gerçekten çok sürükleyici senaryo yazıyorlar ve Türkiye de kimse böyle dizi yapamaz.. bence onların işini Dexter bitiricek..
pazar geceleri yeni bölümleri hngi kanal veriyor biliyor musun?

showtimeda veriyor, pztsi yada salı kesin düşer zaten nete bizde izleriz :31:

O kanalda verildiğini biliyorum canım da,Türkiyede cnbce eski sezonları veriyor diye biliyorum ama eş zamanlı olarak veren kanal var mı acaba :30:

haa bilmiyorum canım, cnbce artık eski dizileri veriyor sanırım, ama e2 veriyor olabilir.
ama eşzamanlı tahmin etmiyorum ya, sonuçta showtime'ın dizisi vermez başka bi kanala eşzamanlı olarak.
tabi benimki sadece tahmin.

haa bilmiyorum canım, cnbce artık eski dizileri veriyor sanırım, ama e2 veriyor olabilir.
ama eşzamanlı tahmin etmiyorum ya, sonuçta showtime'ın dizisi vermez başka bi kanala eşzamanlı olarak.
tabi benimki sadece tahmin.

tamam canım tşk ederim :3:

Back
X