Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Debra Morgan'ı ve küfürlerini özledim resmen. Bana göre en iyi (ve tabiiki en sevdiğim) kadın karakterdi. Genel geçer kadın tanımlarının : kadın narindir, naiftir, çiçektir vs. tamamen uzağında ve bir yandan da travma üstüne travma yaşayan sarılıp teselli etmek istediğim bir karakterdi.
Şu videoda aslında 8 sezon boyunca "f.uck" dediği kısımlar var haha, ama bu videoyu 1.sezondan 8.sezona kadar Debra'daki fiziksel değişimleri izlemek için bire bir ve de yad etmek için. ^^
Kesinlikle izlenmesi gerekn bir dizi ya. Lost'u bitirdikten sonra öyle bir boşluğa düşmüştüm ki hiçbir dizi bunu dolduramıyordu. Dexter'a bi başladım cidden kendimi kaptırmışım.. Şuan 5. sezondayım. 4.sezon'un sonunda Rita'nın ölümü beni çok etkiledi, o sahne müthiş çekilmiş. bundan sonra neler olacak bilmiyorum Rita'sız nasıl geçecek 4 sezon ama merakla devam ediyorum ..