dexter ın karısı guel olmalıydı yaa rita yı hiç sevmiyorum dester gibi bi adama hiç yakışmıyo .kalkıp ben gidicem
güzel de laf mı kaydirigubbakcemile3 dizi bitmesin diye o kadar dua ettik ki; adam kanseri yendi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 düşün işte :lepi: kafamçokkarıştı
ızlediğin dizileri okudum diğer topikte, bütün iyi dizileri izliyosun bunu nasıl kaçırdın hayret, hemen başla Şeniz
Adamın tipini beğenmedim :roflol: -tatlicadiarzu- Konuşması falan çok itici yauu...:ecrin_bebek:
İlk sezonu attım torrente insin de izleyem :)
görüp görebilceğimiz en tatlı serikatil
serikatil olarak bile sevdirdi kendini
debrayla dex normal hayatta evliler
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
ayy ciddimisin desene herif zevksiz ayy begenmedigim rita bile o karıdan guzell inanmıyorum simdi iyice bi gıcık oldum gacıya zaten durusuda devrilcekmis gibi suratı desen seytani
4.sezon cok acıklı bıttı...
üçlemeci tam bır jübile yaptı rita ile
heyecanla yenı sezonu beklıyorum basladı mı bılmıyorum ama hıc denk gelmedım...
Bır bılgısı olanınız var mı?
evet sezon finali fenaydı ya izledikten sonra ben bu gece uyuyamam dedim gözlerimi kapatınca ritayı görüyodum o şekilde neden bu kadar etkilendiğimi bende çözemedim sanki yakın birini kaybetmiş gibiydim senağlama
Dexter 27 Eylül 2010 tarihinde 5. sezona başlıycak diye biliyorum
Yazın boşluktan tüm sezonları izledim, bütüdüm(Neler dediydim dimi)
Rita'nın ölmesine hiç üzülmedim hatta sevindim bile. Mıymıy, uyuntu, nazlı birşeydi. Birde yersiz yersiz küsmeleri, emrivakileri yok muydu. Dexter'ın önüne çok taş koymuştu sonuçta bu adamın cinayet işlemesi lazım
Dexter o bebekle ne yapacak, üçlemeci de öldü kimsne alacak intikamını ve Rita babasını araştırırken Dexter'in geçmişine de bu kadar dalmışken ve Dexter Harry'in kurallarına uymadığı için son bölümlerde birçok hata yapmışken.
Yeni sezon heyecanlı geçecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?