• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dexter

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dexter ın karısı guel olmalıydı yaa rita yı hiç sevmiyorum dester gibi bi adama hiç yakışmıyo . :D kalkıp ben gidicem :D

sorma ya, geberdi yine kurtulamadık. ghost olarak geri dönücek. yalvarsak da hiç zahmet etmese aslında sempatiksalakcinni

aa demek oldu :D ayy cok sevindim :Dben biraz gec kaldım izlemekte .su iki haftada kanal frekanslarını bulamadıgım icin izleyemicem ama neyse :(
yinede mutluyum yasasınn :D

güzel de laf mı kaydirigubbakcemile3 dizi bitmesin diye o kadar dua ettik ki; adam kanseri yendi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 düşün işte :lepi: kafamçokkarıştı

ızlediğin dizileri okudum diğer topikte, bütün iyi dizileri izliyosun bunu nasıl kaçırdın hayret, hemen başla Şeniz

Adamın tipini beğenmedim :roflol: -tatlicadiarzu- Konuşması falan çok itici yauu...:ecrin_bebek:

ılk sezonu attım torrente insin de izleyem :)

Adamın tipini beğenmedim :roflol: -tatlicadiarzu- Konuşması falan çok itici yauu...:ecrin_bebek:

İlk sezonu attım torrente insin de izleyem :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen bırak tipini canım, alıcı değiliz sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 sen icraatlarına bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bak bir izle ilk sezonu hayatta kurutlamayacaksın etkisinden -tatlicadiarzu-

görüp görebilceğimiz en tatlı serikatil
serikatil olarak bile sevdirdi kendini

Beğenmedim evet yani bi Hugh Jackman, Josh Holloway, Wentworth Miller, Jensen Ackles yanında çirkin :)) Havuçç :P

ılk sezonun 4 bölümünü izledim(sarsaydı ilk sezonu çoktan bitirirdim :)) çok durgun geldi ne bileyim testerevari birşey bekliyordum en azından kestiğini biçtiğini göstereceklerini vs. Şimdi buz kamyonlu katilin peşindeler ne olcek bakam :)) Ama üvey kardeşi Debra'ya bittim, erkek gibi :))

debrayla dex normal hayatta evliler :D

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

ayy ciddimisin desene herif zevksiz ayy begenmedigim rita bile o karıdan guzell inanmıyorum simdi iyice bi gıcık oldum gacıya zaten durusuda devrilcekmis gibi suratı desen seytani

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

ayy ciddimisin desene herif zevksiz ayy begenmedigim rita bile o karıdan guzell inanmıyorum simdi iyice bi gıcık oldum gacıya zaten durusuda devrilcekmis gibi suratı desen seytani

zevk meselesi işte:D

michaelchall.jpg

michaelchalljennifercar.jpg

4.sezon cok acıklı bıttı...
üçlemeci tam bır jübile yaptı rita ile :(
heyecanla yenı sezonu beklıyorum basladı mı bılmıyorum ama hıc denk gelmedım...
Bır bılgısı olanınız var mı?

4.sezon cok acıklı bıttı...
üçlemeci tam bır jübile yaptı rita ile :(
heyecanla yenı sezonu beklıyorum basladı mı bılmıyorum ama hıc denk gelmedım...
Bır bılgısı olanınız var mı?

evet sezon finali fenaydı ya izledikten sonra ben bu gece uyuyamam dedim gözlerimi kapatınca ritayı görüyodum o şekilde neden bu kadar etkilendiğimi bende çözemedim sanki yakın birini kaybetmiş gibiydim senağlama
Dexter 27 Eylül 2010 tarihinde 5. sezona başlıycak diye biliyorum

evet sezon finali fenaydı ya izledikten sonra ben bu gece uyuyamam dedim gözlerimi kapatınca ritayı görüyodum o şekilde neden bu kadar etkilendiğimi bende çözemedim sanki yakın birini kaybetmiş gibiydim senağlama
Dexter 27 Eylül 2010 tarihinde 5. sezona başlıycak diye biliyorum

o varmıs daha saolll canımmm...

bende cok etkılendım o sahneden... belkıde rıtayı hıc ummadıgımız ıcın,son anda gerı dönecegını düşünmedıgımız ıcın cok zekıce bır sezo fınalı olmus...

rita'nın aptalca bir nedenden ötürü eve döneceğini anlamıştım ama böyle bir son düşünmemiştim. Bu arada dexter'ın kanseri yenmesine sevindim,bu karakter için biçilmiş kaftan :))

aman neyse öldü de kurtulduk, sırnaşık ritadan sempatiksalakcinni

Yazın boşluktan tüm sezonları izledim, bütüdüm :D (Neler dediydim dimi)

Rita'nın ölmesine hiç üzülmedim hatta sevindim bile. Mıymıy, uyuntu, nazlı birşeydi. Birde yersiz yersiz küsmeleri, emrivakileri yok muydu. Dexter'ın önüne çok taş koymuştu sonuçta bu adamın cinayet işlemesi lazım :D

Dexter o bebekle ne yapacak, üçlemeci de öldü kimsne alacak intikamını ve Rita babasını araştırırken Dexter'in geçmişine de bu kadar dalmışken ve Dexter Harry'in kurallarına uymadığı için son bölümlerde birçok hata yapmışken.

Yeni sezon heyecanlı geçecek...

Rita değil Debra pardon.

Yav edit butonunu naptınız. İnsan iki dakka süre verir düzeltmek için de sonra kaldırır o butonu.

Yazın boşluktan tüm sezonları izledim, bütüdüm :D (Neler dediydim dimi)

Rita'nın ölmesine hiç üzülmedim hatta sevindim bile. Mıymıy, uyuntu, nazlı birşeydi. Birde yersiz yersiz küsmeleri, emrivakileri yok muydu. Dexter'ın önüne çok taş koymuştu sonuçta bu adamın cinayet işlemesi lazım :D

Dexter o bebekle ne yapacak, üçlemeci de öldü kimsne alacak intikamını ve Rita babasını araştırırken Dexter'in geçmişine de bu kadar dalmışken ve Dexter Harry'in kurallarına uymadığı için son bölümlerde birçok hata yapmışken.

Yeni sezon heyecanlı geçecek...

:lepi: :lepi: :lepi:

Back
X