• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dexter

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen baya geriden geliyosun anlaşılan:roflol:

Ben bu sezonu bitirdimde o savcıyı söylimmi sonra neler olacak:roflol:

he valla ben e2 den takip ediyorum,bu canlı dizi siteleri varya üşeniyom onlara bakmaya..mirmirmirmir
merak ettim savcıya ne oluyor?:uhm:
Dexter ın kardeşinin katili olduğunu öğrendimi ?
:uhm:

he valla ben e2 den takip ediyorum,bu canlı dizi siteleri varya üşeniyom onlara bakmaya..mirmirmirmir
merak ettim savcıya ne oluyor?:uhm:
Dexter ın kardeşinin katili olduğunu öğrendimi ?
:uhm:

Söylememkaydirigubbakcemile

Tadı kalmaz:mymeka:

Ama şuan sandığın gibi kalmayacak hiç birşey onu diyebilirim:jeyyar:

dexter ın yokluğunda kendimi diziden diziye savuruyorum ama olmuyo dexter başlasın yaaaaaaaaaaaaaaaaa :sm_cool:

3. sezonu bitirdim, hastasıyım bu dizinin yaa.. Hiçbir dizi yerini tutmuyo.. 4. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum. Tadı damağımda kaldı walla. Ailemizin katili Dexter!!! şakkıdı

Söylememkaydirigubbakcemile

Tadı kalmaz:mymeka:

Ama şuan sandığın gibi kalmayacak hiç birşey onu diyebilirim:jeyyar:
[/QUOT

bir sabah erken kalkayım da net'ten izleyim bare Dexter ın 3. sezonunu..yerimseniben
Geriden gelmek olmuyor :mymeka:

dexterrrr'a bayılıyorum benim bağımlığım eşimede geçtikaydirigubbakcemile3

dexter 3 sezonuda ızledım...4.yü sabırsızlıkla beklıorum...harıka bı adam dexter..

ya dün dexterın 6. bölümünü izledim..ne olmuş ona öyle..miguelle işbirliği falan yapıyor.miguel öğrenmiş onun içindeki...bakalım başına bela alaccakmı

bayılıyorum ben dexter ra ama
cocuklarım uyanık oldugu saate geliyor hafif sapık sahneleri azıcıkda kanlı olması nedeniyle bu sezon izlemedim bu nasıl cocuk diyeceksiniz ama kızlarım ben yatmadan uyumuyorlar tabi benim diziler rafa kalkıyor
bende bol bol yumurcak tv izliyorum
imdatttttdelikafaduldendelikafadulden

Ben bu savcıdan çok tırsıyom kızlar yaaaa.Bişeyler çıkacak bundan, ama ne?İnternetten seyretmek lazım.Olmuyo böyle yavvv.

Dexter'ın 4. sezon katili belli oldu..

Dexter'ın 4. sezonu 27 Eylül 2009'da yayınlanmaya başlayacak. Bu sezonda yeni kötü adamımızı kimin canlandıracağı belli olmuş.

Buradan sonrası 4. sezonla ilgili spoiler içerir.(Okumak isteyenler seçip okuyun yerimseniben)

Haberlere göre John Lithgow 4. sezonda Walter Simmons isimli kötü karakteri canlandıracak. Simmons mütevazi bir banliyö sakini olarak görünen Amerika'nın en kanlı seri katillerinden biriymiş. Her seferinde 3 kişiyi birden öldürdüğü için "3'lü katil" (trinity killer) takma ismini almış. Bu katil Miami'ye taşınıp, eylemlerine orada devam etmeye başlayınca, etkili cinayet yöntemleri ve 30 yıldır yakalanmamayı becermesi sayesinde Dexter'ın takıntı haline getirdiği (ilham aldığı?) bir karakter olacakmış.

Deb'in (Jennifer Carpenter) baba figürü sevgilisi F.B.I. Ajanı Frank Lundy (Keith Carradine) de 4. sezonda bizimle olmaya devam edecekmiş.

Kaynak

Kuzum Nev'im 31 mayısta değil teee 27 eylülde başlıcakmış :çok üzgünüm:

4.Sezon Promo Poster

dexterxso.jpg

kaydirigubbakcemile3

Ay süper:roflol:

Bunun çocuğuda katil neyim olur ben diyeyim:roflol:

Gözlere bak be:jeyyar:
bebekken böyleyse büyüyünce ne olur düşünemiyorum..:jeyyar:
resmi kim akıl etmişse bravo diyorum
alkisalkisalkis

yaa kızlar bu dxter abi jenerikte atletini giyiyor ya. tam atleti giydiği anda aşırı derecede kıvanç tatlıtuğ'a benzemiyor mu? bana öyle geliyor. normalde ilgisi yok da. deli gibi izliyorum bu diziyi de. yeni bölümlerini iple çekiyorum.

27 Eylül denmiş ama bugün bakayım dedim 4.sezon 1.bölüm düşmü neteee :lepi:
Ay tepinip zıplayacak bir smiley lazım:roflol:

Sezon başlamış hemen çekiyorum 1.bölümü :dance:

Back
X