• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dexter

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben netten seyretmiyorum.e2 den izliyorum.yorumları okurken gördüm..keşke okumasaydım heyecanı kaçtı tek favori dizimin yaaa..rita ölcek mi şimdi yaa...zati geçen gün umutsuz ev kadınlarında gördüm..aaa bu rita dediydim..demek iki dizi de oynayamayacağından çıktı garibim..ay ne komik yazmışım ha sanki yaşıyomuşum gibi onlarla:)))
ben şimdi finali öğrendiğime mi yanayım yoksa deximin gerçek hayatta kanser olduğuna mı?onu da yeni öğrendim de...

Vazgeçilmez dizilerimde ilk üçe oynuyor Dexter :)
Kurgu, hikaye, gidişat zaten muhteşem. Seri bir katilin hayatını anlatmasına rağmen heyecan, komedi, romantizm... unsurlarını da içinde barındırması, diziye farklı bir tat veriyor.
Müzikleri ise ayrı bir güzellikte, ve sahnelerin o müziklerle birleşmesini anlatacak kelime bulamam sanırım :)
Sonsuza dek sürüp gitmesini dilerim. Michael C. Hall iyileşsin, yıllarca bu diziyi devam ettirsin...

Michael C. Hall’un Kanser Tedavisi Başarıyla Sonuçlandı :sm_cool:

michael_hall_carpenter.jpg

“Dexter“ın 4. sezonundan sonra Hodgkin lenfoma olduğunu açıklayan dizinin yıldızı Michael C. Hall’un tedavisi geçtiğimiz hafta tamamlandı ve Hall işinin başına döndü. Dizide Hall’un kardeşini canlandıran ve gerçek hayatta onun eşi olan Jennifer Carpenter, eşinin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı ve erken teşhis sayesinde hemen Los Angeles’ta bir klinikte tedaviye başlayan Hall’un tedavisinin başarıyla sonuçlandığını söyledi. Carpenter, “Şu an gayet iyi durumda. Enerjisini toplamaya çalışıyor. İşinin başına döndüğü için hepimiz çok heyecanlıyız” dedi.

Kaynak

Carrie Bell, Dexter’ın yapımcılarından Sara Colleton’a 5. sezonla ilgili birkaç soru sormuş. ışte Sara Colleton’dan 5. sezona dair bazı bilgiler:

Lütfen 4 sezonu izlemeyenler okumasın!!! 4. sezona dair ayrıntılı bilgi içerir:)

SPOILER

5. sezon, 4. sezon finalinde kaldığı yerden devam edecek
Birkaç aydır oturup Rita’nın ölümünün akibeti üzerine en iyi nasıl bir senaryo yazabiliriz diye düşünüyoruz ve sonunda ölümünden sonraki safhayı atlamamaya karar verdik. Böyle korkunç bir olaydan sonra hepimiz nasıl bir süreçten geçersek, Dexter da o süreci birebir yaşayacak. Sevdiği birini kaybetmenin acısıyla; cenaze töreni düzenlemek, çocukları giydirmek gibi sıradan işlerle ve erkeklerin, eşleri ya da anneleri yaptığı için yapmak zorunda kalmadığı şeylerle Dexter’ın nasıl baş edeceğini göreceğiz. Erkekler böyle şeylerle nasıl başa çıkacaklarını pek bilmez. Ki bildiğimiz gibi Rita çocuklarına tam anlamıyla kol kanat geren, vefakâr bir anneydi. Dexter’ın sebep olduğu bir şey yüzünden yaşayacağı yas dönemini seyirciye göstermemek büyük haksızlık olurdu. Yani Harrison’ı birden 5 yaşında falan görmeyeceksiniz; zaman atlamıyoruz.

Dexter daha da karanlığa gömülebilir
Dexter her ne kadar normal biri olmayı arzulasa da “Karanlık Yolcu”su onun peşini bırakmıyordu. Bu duyguları bu sezonda şaha kalkacak ve bununla yüzleşmesi gerekecek. Hatta Rita’yı kaybettikten sonra daha da karanlığa gömülebilir. Yaşayacağı duygu travmalarının orijinal, yeni ve daha önce yaşanmamış bir şey olmasını istiyoruz. Önceden geçirdiği travmalar gibi olamaz. 1. sezonda her türlü yakınlıktan çekiniyordu çünkü yakınlık demek açığa çıkmak anlamına geliyordu. Sonradan yavaş da olsa cemiyette bir yeri olmasının ve bir aile kurup aradaki dengeyi sağlamak için elinden geleni yapmasının en iyisi olacağının farkına varmıştı. Ama şu an toplumda bir yeri olmanın başına neler açtığını gördü ve bu olanlar onu maskesinin altından bir anda sıyıracak ve bu da üzerinde bazı etkiler yaratacak.

Dexter’ın hayatında biri olmayacak… şimdilik
Her şey mümkün olmakla birlikte Dexter’ın flört modunda olacağını hiç sanmıyorum. Şu an böyle bir şey düşünmüyoruz. Rita’yı çok seviyordu ve öldürülmeden önce araları çok iyi bir duruma gelmişti. Bu acıyı atlatması biraz uzun sürecek.

Michael C. Hall kanserden değil, kanser ondan korksun!
Michael şu an remisyon döneminde (hastalığın belirtilerinin kaybolması). Daha bu sabah üç saat boyunca keyifli bir kahvaltı yaptık. Tam formunda ve enerjisini de geri kazanıyor. Michael inanılmaz derecede gözüpek biri ve son sezonda hastalığına rağmen çok sıkı çalıştı. Aktörlüğü kadar insanlığı da muhteşem. Korkmadık diyemeyiz elbette ama dizimiz kaldığı yerden devam edecek. Her zamanki gibi Nisan ya da Mayıs sonu gibi çekimlere başlıyoruz. Dizide hiçbir gecikme yaşanmayacak yani

Kaynak: cnbce.org

SPOıLER sonu:)

Dexter'ı takip edenlerin 5. sezona dair öngörüleri var mı?

Yeni sezonun çekimlerine başlanmadı bildiğim kadarıyla:)

Ancak ekim ya da kasım gibi 5. sezon başlayacak.

Spoiler içerir!

Dexter 5. Sezonda Julie Benz’i Diriltiyor!

dexter-tanitim.jpg

rita-bennett.jpg

Şimdi bu benim katil düğümü olarak adlandıracağım bir şey: Julie Benz, Dexter’a dönüyor. Tabi ki, Rita olarak!

Kaynaklar bana özel olarak açıkladılar ki Benz –ekranda gerçekleşen ve Trinity Killer’ın ellerinden olan cinayeti EW.com tarafından televizyon tarihinde en şok edici ölüm olarak sayılıyor.– 5. sezonun ilk bölümünde (bu sonbahar ekranlarda olacak) Dexter’ın ölmüş gelini rolü için tekrar anlaşma imzalamış.

Ne? Nasıl? Neden? Bu üç sorunun cevabı ve daha fazlası için okumaya devam edin.

Rita’nın dirilişinin özel detayları örtüler ardında gizli, fakat ölümden dönmediği şeklinde bir bilgi aldım. Yeni başyapımcı Chip Johannessen, Dexter’ın ölmüş babası Harry tarzında hayaletlere özgü bir ziyareti de reddetti. “Onunla bazı hayaletimsi işler yapmayacağız,” dedi. Ortağı olan yapımcı Sara Colleton ise şunları ekledi: “Bunları Harry’ye ayırdık. Bu tip şeylerden çok fazla yaparsanız eğer, artık yutturmaca şeklini alır.”

Yani Benz’in -ABC’deki yeni draması No Ordinary Family’de çalışmaya başlamadan önce Dexter’daki bölümünü çekecek- dönüşü ne kadar kesin? Showtime temsilcisi Rita’nın varlığının “Dexter’ın daha önce gerçekten hissetmediği, yeni keşfettiği acı ve kayıp duygularıyla anlaşmasına yardım edeceğini” ekledi sadece.

Kaynak

ya allah aşkına, şu sinir kadın diziden ayrıldı diye o kadar sevindim. diriltecek adam mı bulamamışlar. "Ritaya hayır" kampanyası düzenleyebilirim :enbuyukkk:

ya allah aşkına, şu sinir kadın diziden ayrıldı diye o kadar sevindim. diriltecek adam mı bulamamışlar. "Ritaya hayır" kampanyası düzenleyebilirim :enbuyukkk:

Bende gelicem kötükedihüso

SPOILER =)))

Sezon finalindeki son sahneler rüya gibiydi... Hatta dizi bittikten sonra rüya olduğunu düşünüp ancak yapımcıların açıklamaları ile ikna olmuştum.

Eğer son bölümün bu kez de rüya olduğu ortaya çıkar ve öykü kaldığı yerden devam ederse tepki toplayacağını sanıyorum.

SPOILER =)))

Sezon finalindeki son sahneler rüya gibiydi... Hatta dizi bittikten sonra rüya olduğunu düşünüp ancak yapımcıların açıklamaları ile ikna olmuştum.

Eğer son bölümün bu kez de rüya olduğu ortaya çıkar ve öykü kaldığı yerden devam ederse tepki toplayacağını sanıyorum.

Lütfen rüya olmasın yaaa illet oluyordum Rita'ya

Ben bu diziye başlamak istiyorum nasıl güzel misempatiksalakcinni

Dexter aslında iyi adam ama seri katil birde adli tıpçı galiba. Bir iki sefer cnbc-ede denk geldim ama dizilerim sezon finaline girdi, kimileri bitti. Buna başlayım diyorum

Dexter aslında iyi adam ama seri katil birde adli tıpçı galiba. Bir iki sefer cnbc-ede denk geldim ama dizilerim sezon finaline girdi, kimileri bitti. Buna başlayım diyorum

İzlediğin dizileri okudum diğer topikte, bütün iyi dizileri izliyosun bunu nasıl kaçırdın hayret, hemen başla Şeniz

güzel de laf mı kaydirigubbakcemile3 dizi bitmesin diye o kadar dua ettik ki; adam kanseri yendi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 düşün işte :lepi: kafamçokkarıştı

dexter ın karısı guel olmalıydı yaa rita yı hiç sevmiyorum dester gibi bi adama hiç yakışmıyo . :D kalkıp ben gidicem :D

Back
X