Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yaa.dexter altın küre ödüllerinden hiçbirini alamadı malesef. saçma sapan dizilere ödül verdiler yaw kötükedihüso
-tatlicadiarzu-3.sezonu biriktirip arka arkaya izledim şimdi gelelim yorumlarıma
1 - Bu dexterin kardeşi hükümlü yada kaçak yada katillerle sevgili olma konusunda bir uzman bunu anladıksüprizzzzz
Debra dediğimiz bu hatunun uzmanlık alanı ..............gamyoncuiremsu(anladın sen oni)
anlamadığım bir şekilde ağzının kenarından soluk alıyor hatun...Böğkkkkafamçokkarıştı
2 - Dexter ve ben onun gerçekten dostu olduğuna inandık:roflol:
Sanırım Miguel'den bahsediyon...Bakınız bir özlü sözümüz..
Rakip arıyorsan dost edin:1hug:
3 - Miquel, çakma dexterdir:dilcikar:
Çakma ama çakı gibiydi...Vah vahhh gitti çakı gibi adam:a015:
4 - Adli tıpta ki dexterin arkadaşı kel kafalının ağzını 4.sezonda kapamaları gerekmektedir adamın gülmesine sinir oluyorumkaydirigubbakcemile
Neden yaaaa..Bence çookk sevimli bir mantar kafa oysaaasengözlerimebaksanab
5 - Bu sezon tek konu miquel ve kardeşleriydi hatta artık ramonuda ortadan kaldırır bu dedim:roflol:
Sümsük Ramon. hiç bir fonksiyonu yoktu, belki bir bildikleri vardır..önümüzdeki sezon ekşına girebilü belkiigamyoncuiremsu
6 - Dexter hem bir seri katil hemde artık aile boyu katliam yapan evimizin tatlı katili olma yolunda ilerlemiştir-tatlicadiarzu-
Evet evet:lepi:..O kalplerimizin, evlerimizin katili
7 - Dexterin sevgilisi Lila hala aynı saflıktadır evinin hanımı çocuklarının anasından başka bişey olamamıştırdelikafadulden
Ancak Lila değildir oo...Bilakis Ritadır...
Lila, okunuşuyla Layla ise HAkkın rahmetine çoooktan kavuşmuştur
8 - Dexter 3.sezonda da hala yakışıklıdır.
Yo yo yooooo:1no2:....Porsuk saçlarıyla genelde bir anaokulu afacanı gibidir..Erkeksilikten uzakta beybifeys bir durumu vardırkafamçokkarıştı
9 - Ama Kız kardeşinin zenci erkek arkadaşı daha yakışıklıdır:roflol:
Evliyim..Kocam tarafımdan KK'da biliniyimmmmmm....-tatlicadiarzu-
Yoksa Zenci arkadaş hakkında çeşitli yorumlar yapabilirdimm yanee de...İşte
10 - Dexter benimdir-tatlicadiarzu-
Allahımmm:Saruboceq: nolur Nevbahara Gabriel'in sevgülüsü gibi pazulu, DExter gibi beybieys bir manita ver...Amiinnn
Bu maddeler üstünde değişiklik yapma yetkisi saklı olup, istenildi an yenisi eklenebilir veya çıkarılabilir
kızlar yazdıklarınızı çok ama çok eğlenerek okuyorum.:roflol:Kuuuzummmm çok eğlenceli olmuş yorumun..Eğer kızmazsan ben de yazdıklarına yorum yapmak isterim
:icecream:
-tatlicadiarzu-
Kuuuzummmm çok eğlenceli olmuş yorumun..Eğer kızmazsan ben de yazdıklarına yorum yapmak isterim
:icecream:
-tatlicadiarzu-
inan senden duydum ilk....4.SEZON
Yeni sezonun başlama tarihi Eylül 2009 olarak düşünülüyor.Son kitabıysa,İngilizce olarak Ağustos'ta yayınlanacak...
Dexter ve Debra evlendi...!!
Dexter'ın başrol oyuncusu Michael C. Hall, rol arkadaşı Jennifer Carpenter ile hayatını birleştirdi.
37 yaşındaki Hall ile 29 yaşındaki Carpenter'ın California'da yapılan düğün törenine sadece aileleri ve yakınları katıldı. Çift 1 buçuk yıldan bu yana flört ediyordu. Bu evlilik aynı zamanda Hall'ın ikinci evliliği oldu..!!! :tomato:
Alıntıdır
4.SEZON
Dexter ve Debra evlendi...!!
Dexter'ın başrol oyuncusu Michael C. Hall, rol arkadaşı Jennifer Carpenter ile hayatını birleştirdi.
37 yaşındaki Hall ile 29 yaşındaki Carpenter'ın California'da yapılan düğün törenine sadece aileleri ve yakınları katıldı. Çift 1 buçuk yıldan bu yana flört ediyordu. Bu evlilik aynı zamanda Hall'ın ikinci evliliği oldu..!!! :tomato:
Alıntıdır
nevbahar bu olay senin 10. maddeyi otomatik olarak etkisiz hale getirdi sanırsam :roflol:
Valla gider dexterde dizi çeker başrolde olurum gene de bulurum onu:jeyyar:
yaww ne var şu dexter'da annamam:bbo:
susam sokağında bir kırpık vardı aynı oooo...-tatlicadiarzu-
nevbahar kala kala bi katilemi kaldın ayrıca, gel biz seni başkasına verelim kuzum:teselli:
Dexterin tipine bakan kim allasen.
Ben onunla mum ışığında romantik bir şekilde herifleri öldürecem ondan seviyorum onu.
Ben insan değilim benim insani duygum yok dexterii bir duygum var potansiyel katilim ısırrım uzak durun:1ninca:
Rita hamiş
dexter istemiyoo bebişi.
ne olcak nevim baharım?
oh oh Dexter sevimli katilim...
kendine savcı arkadaş ta buldu,sırtı yere gelmez artıkın..
yürü be kim tutar seni...:lepi: