Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadiii bana oyuncunun adını söyle. gittin onun ismini sordun. lütfen tio ver. ver ki aşağıda yazayım....lütfen, lütfen lütfen.oyun köşesinden geliyorum.......yok tio verme basbayağı ismini yaz. tio danda çıkaramam. bilmiyorum çünkü............final süperdi
dexter la ugraşan herkes belasını buldu:))))
yaasın iyi yürekli seri katilll
dexter, adamım benim. kendisiyle kanka olası geliyor insanın di mi ama kızlar? sevimli şey. ailenizin seri katili gibi birşey.
ya bende izlemek istiyorum(((( ama dediginiz kanal bende yok
2 sezon çekmişler ama ya dizi yapımcılarına birileri ısrar etsede yeni sezonlarını çekseler...hihoyyyt
2 sezonunu yeni aldım ilk kez bugün izlemeye başladım 7 bölüm bitti ;
1-Dexterin sevgilisi çok zalak :mymeka:
2-Dexterin babasına şaşırdım resmen oğlunu bu konuda yetiştirmiş:mymeka:
3-Bu dürtülerini tamamen yok etme eğilimine gidebilirdi:mymeka:
4-Dexter çok yakışıklı be:mymeka:
5-Dizinin jeneriği midemi her defasında bulandırıyo o yumurta kesiş yemesi filan :mymeka:
Bu maddeler üstünde değişiklik yapma yetkisi saklı olup, istenildi an yenisi eklenebilir veya çıkarılabilir-tatlicadiarzu-
Yalnız DEXTER abi senden bir ricam var,ne olur şu katilleri törenle öldürme.a.s
Yakalanıcan diye korkuyorum..:jeyyar:yerimseniben
dexter sürekli aklıma gelip izlemek istedigim fakat bi türlü vakit ayırıp izlemeyedigim dizi.
kıslar bayıldım vallahi yazdıklarınıza. şimdi okuldayım ama bilahere ben de bildireceğim fikirlerimi. sevgiler.