- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.739
gazoz da olar gagoz da hahaCay degil gazoz isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gazoz da olar gagoz da hahaCay degil gazoz isterim
ay bebegını daha anne karnındaa sınır stresle tanıstırmaaa rahat olll senden bebısten kıymetlı mııı
Ay ama insanın canı çekiyo abla öyle demeHaha manyak kız daha küçüksün bırak evlenme ne olacak kız ben 24 yaşımda nişanlandım ve o yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı :)
margam ızle de bana da anlatt ben senın sayende toparladımm gıbııBugun izlemedim neler oldu acabaaa en son baktigimda emre aycayi ciddi anlamda uyariyorduuuuuuuu
Sen maco mu seviyorsun yaaaaa uleynn en maco erkegi bulmusun hala macolara mi gox diktinpuuh sanaaaneden emre degıl serhan degıl ask olsun
ne cekıyo bıde bele deAy ama insanın canı çekiyo abla öyle deme
Haha manyak yemek mi bu canın çeksinAy ama insanın canı çekiyo abla öyle deme
Izlemedigin bolumleri beni dinleye dinleye o arayi kapadin zaten canli yayin gibi kizim yaaa eksin eksin eksinnmargam ızle de bana da anlatt ben senın sayende toparladımm gıbıı
maco sevimm elınde tesbıh oldu mu gız benı o tesbıh cok etkılıyo yaa ona ayrı sempatım var nıyeyseSen maco mu seviyorsun yaaaaa uleynn en maco erkegi bulmusun hala macolara mi gox diktinpuuh sanaaa
@bide bele cek aramizda bekarlae vae lutfennnn
Ay Serhan krosunu boğazlayasım geliyor ya tam kezoSen maco mu seviyorsun yaaaaa uleynn en maco erkegi bulmusun hala macolara mi gox diktinpuuh sanaaa
@bide bele cek aramizda bekarlae vae lutfennnn
Sapiihhsinnnnne cekıyo bıde bele de
hahaha bugun benı cok gulduruyosunnn yanaklarını sıkcamm senınn margoIzlemedigin bolumleri beni dinleye dinleye o arayi kapadin zaten canli yayin gibi kizim yaaa eksin eksin eksinn
Icine atma tatlim bak gerginliklerinle bebeginide germe.. kendini dusun huzurunu dusunn ohh misss :) bosver milleti. Kiskansinlar dursunlar senii ravzacimmmm
Kiz sende mi izliyorsun oh bi izleyen buldummm.Ay Serhan krosunu boğazlayasım geliyor ya tam kezo
Haha manyak yemek mi bu canın çeksin
Ay Serhan krosunu boğazlayasım geliyor ya tam kezo
tubaa hamılelık nasıl gıdıyooSapiihhsinnnn
Bekarlar beni anladı bence şu anHaha manyak yemek mi bu canın çeksin
Hep o yuvarlak alislarimdan sonra oldu bunlarhahaha bugun benı cok gulduruyosunnn yanaklarını sıkcamm senınn margo
Ask olsum ne sisirmesi bi coslatirsin sisik misik kalmaz kafamda ahahahahahHaklısın margammm yazık bebeğime. Ay çok sağol ya kafanı şişirdim bunlarla
Tövbe yarab tövbeeeeene cekıyo bıde bele de
ay aglama yahuu koyver gıtsınnnAf çok haklısınız ya aman ya Ağlayacağım hee gözlerim doldu