- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Eksik yazmisim yaa sapihsin oyle dusunuyorum yazcaktimmm ahahatubaa hamılelık nasıl gıdıyoo
serhan kro degıl cok dadluu bıkerem
marga ne sapıklıgımı gordunn hacı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksik yazmisim yaa sapihsin oyle dusunuyorum yazcaktimmm ahahatubaa hamılelık nasıl gıdıyoo
Kiz ravzaaaa niye agliycannn doverim seniii heeeeee ! Kizdirma beniiiiiHaklısın margammm yazık bebeğime. Ay çok sağol ya kafanı şişirdim bunlarla
Benim hamilelik ilk günden beri çok zorlu geçiyor kuzucum, düşe kalka geçiriyorum günleritubaa hamılelık nasıl gıdıyoo
hahahahahaha margaaaa ellerınıı senın o ellerınıııHep o yuvarlak alislarimdan sonra oldu bunlar
Yuvarlam cizmiycigim bidahaaa
Ciceklerini sulamaha geleyim mi aplaaaaa
Haha bu coslatma yüzünden cani oldum iyiceAsk olsum ne sisirmesi bi coslatirsin sisik misik kalmaz kafamda ahahahahah
ben hamıle olsam buldumcuk olcam kesın yaaBenim hamilelik ilk günden beri çok zorlu geçiyor kuzucum, düşe kalka geçiriyorum günleri
Canim benim yaaaaa. Bak seni cok iyi anliyorum ama bozma moreliniiiBenim hamilelik ilk günden beri çok zorlu geçiyor kuzucum, düşe kalka geçiriyorum günleri
He sanki ben anlamadım anladım da anlamadımBekarlar beni anladı bence şu an
Heh soyle gul yaaa coslat gitsinnn:))Haha bu coslatma yüzünden cani oldum iyice
Nasıl kızben hamıle olsam buldumcuk olcam kesın yaa
Bak kanka bazen algilarim cidden kapali oluyor ama yeni yeni kafayi toparladigim icin algilarim eskisinden daha da iyi bir sekilde acilmaya basladi.hahahahahaha margaaaa ellerınıı senın o ellerınııı
Ayy margammm bilmiyorum ki bazen böyle durduk yere ağlıyorumKiz ravzaaaa niye agliycannn doverim seniii heeeeee ! Kizdirma beniiiii
Hamilelikten olsa gerek bu duygusalligin :)Ayy margammm bilmiyorum ki bazen böyle durduk yere ağlıyorum
He ya ben normalde de böyle ağlardım ama hamile kaldığından beri daha da fazla oldu bu durum :)Hamilelikten olsa gerek bu duygusalligin :)
Normal yahu :) bogalarda baliklar kadar duygusal benceeeHe ya ben normalde de böyle ağlardım ama hamile kaldığından beri daha da fazla oldu bu durum :)
gormemısın oglu olmus mısalı olurum yanıNasıl kız
Hemde nasıl duygusal :) bir ara kendimden şüphe ediyordum acaba yükselenim balık mı diye ama yok boğa yaNormal yahu :) bogalarda baliklar kadar duygusal benceee
Haha alemsin ya yap kız yapgormemısın oglu olmus mısalı olurum yanı
Baliklardan cok agliyoruz bence bizzzHemde nasıl duygusal :) bir ara kendimden şüphe ediyordum acaba yükselenim balık mı diye ama yok boğa ya
sız kımsınız margısBaliklardan cok agliyoruz bence bizzz