- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Eveeet evet coslatırımHayir yaaaaa evli misin bu avatarda ki de sen misin dediydim..
Soyle bana beni iplemiuor musun sen hiiii
Seni HALLEYS ablama dersem coslatir seniiii hih
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeet evet coslatırımHayir yaaaaa evli misin bu avatarda ki de sen misin dediydim..
Sessiz sakinimdir ben. Kendi kabuğumda yaşar giderim.Oooo yengeç duygusal duygusal
Ay ne evlisi bekarlık tan ciğerim soldu ya yeter koca bulun banaHayir yaaaaa evli misin bu avatarda ki de sen misin dediydim..
Bak bem oyle yapiyorum.Abisi de aynı ki ama o konuda pek sözüm geçmez benim. Sene de bir kere diyor. Tamam sene de bir kere ama ben oraya gidince mahvolup geri dönüyorum.
Aynen margammm öyle biri, her türlü pisliği yapar kıskançlık hat safhada, yani elinden gelse öldürür beni.
Aynen öyle çok fena batıyor ama ne yapayım ben bu benim suçum değil ki, yahu mesleğime kadar kıskançlık yaptılar yuh yani öküzler ya Rabbim nasip etmiş ne yapayım, azıcık fesat olmayın da size de nasip etsin RabbimAmaaan mutluluğun fesatların gözüne batıyodur anladi ben
Yas kaccccc ((Ay ne evlisi bekarlık tan ciğerim soldu ya yeter koca bulun bana
bıtanem topıgın hayırlı olsunnnNe kadarda mantıklı bi başlık dimii
@-Mahperi-
@Bi kahve
HALLEYS
canan1983f
Gelin devreleri yanıkgiller..
Veee yanık devreli KK üyeleri.
İsteeee onlar bizim canımız, Kanımız..
Hayırlı olsuuunnnn catlakb ve yandaşları
Vip üyelik alınız
Aynen kimseyle küs duramaz kavga edemez yani güzel insanlardırSessiz sakinimdir ben. Kendi kabuğumda yaşar giderim.
Ve evet çok duygusal ım ya. Göz yaşım hep ucunda duruyor
Bence sen cok eglenceli birisin boyle surekli pozitif olan insanlar varya oyle geliyorsun banaaSessiz sakinimdir ben. Kendi kabuğumda yaşar giderim.
Ve evet çok duygusal ım ya. Göz yaşım hep ucunda duruyor
Hosgeldin kankam :)bıtanem topıgın hayırlı olsunnn
Bak bem oyle yapiyorum.
Diyorum hoslanmiyorum ve ayni ortamda bulunup sen senin ne de kendi huzurumu kacirmak istiyorum diyorum..
Tepki gormuyorum artik.
Icimde hic birseyi tutmuyorum eskiden cok icime atardim bazi seyleri..
Ama eski marga halime geri dondum.
Simdi icimde ne varsa kut diye soyluyorum uslubu bozmadan.. :) icime atip ne dert edicem ya kac gunluk dunya..
Kimsenin benim gunlerimi mahveymeye hakki yok..
Yol ver gitsin bu akraba bile olsa..
Yakindan ilgilisin bu burclaaaaAynen kimseyle küs duramaz kavga edemez yani güzel insanlardır
Yaş kaç, ben sana koca bulayımAy ne evlisi bekarlık tan ciğerim soldu ya yeter koca bulun bana
Yaşım daha 20 ama hiç manitam olmadı profildeki ben degilim kız bi fenomen bi abla var ya o bide bele çek yaz YouTube a anlarsınYas kaccccc ((
hosbuldukk bıtanemm napıyosunn hasretıne dayanamadımm gııHosgeldin kankam :)
Ben yıl verdim margammm ama işte bazen bu bana yapılanları kimse görmüyor buna çok sinir oluyorum. Birde davete icabet etmek gerekir diyorlar daha çok gıcık oluyorum.
Ben öyleyim işte herşeyi içime atarım, ne ediyorsam kendime ediyorum
Haha manyak kız daha küçüksün bırak evlenme ne olacak kız ben 24 yaşımda nişanlandım ve o yaşıma kadar hiç erkek arkadaşım olmadı :)Yaşım daha 20 ama hiç manitam olmadı profildeki ben degilim kız bi fenomen bi abla var ya o bide bele çek yaz YouTube a anlarsın
haha cok tatlısınnn sen yaaaYaşım daha 20 ama hiç manitam olmadı profildeki ben degilim kız bi fenomen bi abla var ya o bide bele çek yaz YouTube a anlarsın
Anammmm sen 20 yasinda misinnnn ben seni daha buyuk bekliyordummmmmm.Yaşım daha 20 ama hiç manitam olmadı profildeki ben degilim kız bi fenomen bi abla var ya o bide bele çek yaz YouTube a anlarsın