- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.504
- 31
Ay olur olur yaş 20 yarışmaya bursadan katılıyorumYaş kaç, ben sana koca bulayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay olur olur yaş 20 yarışmaya bursadan katılıyorumYaş kaç, ben sana koca bulayım
Kizlarla burda sohbet ediyorum canimmmhosbuldukk bıtanemm napıyosunn hasretıne dayanamadımm gıı
Ayyy sende öyle canimooo hoşgeldiiinhaha cok tatlısınnn sen yaaa
Eee ne zaman katiliyorsun kismetse okur yarismasinaaa serhani tavlada gorelimmmhosbuldukk bıtanemm napıyosunn hasretıne dayanamadımm gıı
Eh biraz araştırmıştımYakindan ilgilisin bu burclaaaa
oyy yerım senıı caya banıpp hem deeKizlarla burda sohbet ediyorum canimmm
Ne hasretlik amaaaaa
Her dakikam senle geciyoo ozluyom yinedeee
Askima sulanma taam miAyyy sende öyle canimooo hoşgeldiiin
Icine atma iste.. bak sinirinede mutlulugunuda belli etmesini bil. Tabi ortamini sen belirleyeceksin ne bileyim bi arkadasinla paylasicaksin falan..
Valla ben o davete icabet etme olaylarindan falan anlamam.
Hoslanmadigim insan beni 20 kerede davet etse gidesim yoksa kilimi kipirdatmam.
Ama cok sevdigim bir insan oksun gitmek icin can atarim..
O bayramda seyranda gorusmeler bile insanin bayramini mahvetmeye yetiyor ya..
haha yenı asgummm serhannn minnak gozlerını yedıgımmEee ne zaman katiliyorsun kismetse okur yarismasinaaa serhani tavlada gorelimmm
Eh biraz araştırmıştımYakindan ilgilisin bu burclaaaa
Olsada yisek demioyy yerım senıı caya banıpp hem dee
kremalı puskevetımm
ay bebegını daha anne karnındaa sınır stresle tanıstırmaaa rahat olll senden bebısten kıymetlı mıııAf af yapamıyorum margammm içime atıyorum sonra fena patlıyorum
Aynı bende senin gibiler düşünüyorum ama düşündüğüm olmuyor, bu konuda pek insan yerine konulmuyorum
Serhan sana gore degil ama erdemle yakisirsinizhaha yenı asgummm serhannn minnak gozlerını yedıgımm
gel bızee hemen cayıı koyarımmmOlsada yisek demi
Vazgeçtim ben kız bekarlığın tadını çıkarAy olur olur yaş 20 yarışmaya bursadan katılıyorum
Icine atma tatlim bak gerginliklerinle bebeginide germe.. kendini dusun huzurunu dusunn ohh misss :) bosver milleti. Kiskansinlar dursunlar senii ravzacimmmmAf af yapamıyorum margammm içime atıyorum sonra fena patlıyorum
Aynı bende senin gibiler düşünüyorum ama düşündüğüm olmuyor, bu konuda pek insan yerine konulmuyorum
ovv o da olur hepsını ver bağaa margamSerhan sana gore degil ama erdemle yakisirsiniz
Cay degil gazoz isterimgel bızee hemen cayıı koyarımmm
neden emre degıl serhan degıl ask olsunIcine atma tatlim bak gerginliklerinle bebeginide germe.. kendini dusun huzurunu dusunn ohh misss :) bosver milleti. Kiskansinlar dursunlar senii ravzacimmmm
Bugun izlemedim neler oldu acabaaa en son baktigimda emre aycayi ciddi anlamda uyariyorduuuuuuuuovv o da olur hepsını ver bağaa margam