- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Bak bu çok doğru benim annem balık burcu ama ben ağlama konusunda eeenn een een öndeyimBaliklardan cok agliyoruz bence bizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bu çok doğru benim annem balık burcu ama ben ağlama konusunda eeenn een een öndeyimBaliklardan cok agliyoruz bence bizzz
en guzel burc yengecc ben bunu bılır bunu soylerımmmBak bu çok doğru benim annem balık burcu ama ben ağlama konusunda eeenn een een öndeyim
Ha bak doğru hayatımda negatifliğe yer yoktur hiç sevmem umutsuz insanı.Bence sen cok eglenceli birisin boyle surekli pozitif olan insanlar varya oyle geliyorsun banaa
Surekli gulumseyen tiplerden :)
Yok öyle yağmaa pışşıııık en güzel burç boğa bir kereeeeen guzel burc yengecc ben bunu bılır bunu soylerımmm
bende aranıyorum mutfakta :)İşler bitti bende bittim, motor takılı la bende
Offf açım ben yaaaa ni yesek acep?
Çok yakışıklı ama kadınları kölesi gibi görüyo onu yapamazsın bunu giyemezsin falan zaten herkesle kavgalı emre daha uysal sankiKiz sende mi izliyorsun oh bi izleyen buldummm.
Serhan bu tarz benima katilmia bende nette gordum sok oldumm
Ne yicez bu saatte ya salatalık, ya peynir ekmek. Offff bayılırımbende aranıyorum mutfakta :)
yemıycem banane su ıcıcemNe yicez bu saatte ya salatalık, ya peynir ekmek. Offff bayılırım
Hemde coşlatarak anladın bence ablaHe sanki ben anlamadım anladım da anlamadım
Kısmetse olur diye bi program var oradaki damat adayları ama daş daaaşBu emre, Serhan kim? Çabuk deyin bana. Kim bunlar kimmmm.
Yakışıklılar mı
Heee size iyi izlemelerKısmetse olur diye bi program var oradaki damat adayları ama daş daaaş
Salatalık bana bakıyor ben ona. Yemezsem üzülür,yersem de midem üzülür. Offf iki ucu B.klu değnekyemıycem banane su ıcıcem
salatalık kılo yapma ye gıtsın :)Salatalık bana bakıyor ben ona. Yemezsem üzülür,yersem de midem üzülür. Offf iki ucu B.klu değnek
Niloya ne kızHeee size iyi izlemeler
Ben niloya ile mutluyum
Fena coslatırım ona göreHemde coşlatarak anladın bence abla
ÇizgifilmNiloya ne kız
Hahaha demee yaş kaçÇizgifilm