- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
Puhahahahaaa herkeşlere yaycam çatlak lez bana yürüyor diye
Sevgilim var sana niçin yürüyeyim
Hem sana yürürsem carparım, düşerim olmaz
Yanından yürürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puhahahahaaa herkeşlere yaycam çatlak lez bana yürüyor diye
biri beni etiketlemiş sanki
anammm kim catlak kim lezzPuhahahahaaa herkeşlere yaycam çatlak lez bana yürüyor diye
biri beni etiketlemiş sanki
anammm kim catlak kim lezz
Hahahoha Aynen benimde hep yanık insan unutuyo işte ama muhabbet iyiydi burda yaAnaaaa en son ekimde sohbet muhabbet olmuş yaaa ben hep devresi yanık olanlardanım aslında ama başka topiklere dalıp unutuyorum
Diğer yanıklar nerede onlarda gelsin hemenHahahoha Aynen benimde hep yanık insan unutuyo işte ama muhabbet iyiydi burda ya
Yürütelim bu grubu tuğbaaaa ay tuğba dedim ama yaşım 20 yani kanka da diyebilirdim ama hamzam sağlıkla gel yazıyo şeyde kendimi riske atmayayım şimdiDiğer yanıklar nerede onlarda gelsin hemen
Sende devreler gerçekten tutuşmuş öyle yazınca ne oluyor deli şey bende 26 yaşındayım ne istersen onu dersinYürütelim bu grubu tuğbaaaa ay tuğba dedim ama yaşım 20 yani kanka da diyebilirdim ama hamzam sağlıkla gel yazıyo şeyde kendimi riske atmayayım şimdi
Şşşşttt kızhu huuu
bi kardeş gördüm sankiiiŞşşşttt kız
Hahhah ablaaaaaa bende tutuşan tutuşmuş gerçekten ya hofSende devreler gerçekten tutuşmuş öyle yazınca ne oluyor deli şey bende 26 yaşındayım ne istersen onu dersin
Miribiherkeslere merhaba