- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Haha sakin ol senin aslın bir boğaAkrep vallaaaa kendimden korkuyorummm olamaz nayiiir diyerek haykirasim var duvarlara duvarlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha sakin ol senin aslın bir boğaAkrep vallaaaa kendimden korkuyorummm olamaz nayiiir diyerek haykirasim var duvarlara duvarlara
Aynen oyle. Hayirlisiyla dersin yani bu o gun olacak demekte neyin nesidir ya.. neyin kafasi bu yani.mEtrafımda o kadar çok insan var ki böyle bıktım bıktım bunlardan. Normal değil tabi ya normal insan kısakanmaz, nazar etmez, fesatlık yapmaz.
Normal insan oturur istediği şey için dua eder.
Senden de razi olsum canim :)Allah razı olsun tatlı margammm benim :)
orjinal bogayiz sinirimizden kiskancligimizdan belli olmuyooooo muuuHaha sakin ol senin aslın bir boğa
Amin canım benim amin :)Senden de razi olsum canim :)
orjinal bogayiz sinirimizden kiskancligimizdan belli olmuyooooo muuu
Maşallah ya ben KK ya üye olduğumdan beri evliliklerin mutlu olduğunu unutmuşum hep mutsuzlar var ya bdv ye takıldığım için herhaldeAmin canım benim amin çok sağol :) evlendiğin kişiye bağlı kuzum ya ben evli olduğum için çok mutluyum, eşim sağolsun Rabbim ondan her zaman razı olsun bana pişmanlık yaşanmadı, tabi zor yanları da var ama çok güzel bir şey evlilik :))
Kafa yok, akıl yok bunlarda olsaydı zaten böyle saçma sapan düşüncelere kapılmaz saçma sapan hareket etmezlerdi. Ah be elime geçse bir kaşık suda boğarım, o kadar sinir oluyorumAynen oyle. Hayirlisiyla dersin yani bu o gun olacak demekte neyin nesidir ya.. neyin kafasi bu yani.m
Uyuz oluyorum uyuzzzzz
Bende eskiden cok sinirliyim bildigin gibi degilm hatya bi donem sirf iliskim bu yuzden bitmek uzereydi..Amin canım benim amin :)
Yaaa gerçekten hee bazen hiç olmayacak şeylere bile sinirleniyorum
Yok sende akreplik akrep olsan bu kadar sevecen olmazdınAkrep vallaaaa kendimden korkuyorummm olamaz nayiiir diyerek haykirasim var duvarlara duvarlara
Senimde sanirim aile cevresinde veya normal cevrende seni sinir eden birileri olmus belliiii :))Kafa yok, akıl yok bunlarda olsaydı zaten böyle saçma sapan düşüncelere kapılmaz saçma sapan hareket etmezlerdi. Ah be elime geçse bir kaşık suda boğarım, o kadar sinir oluyorum
Agzindan bal parmaklarkna damliyor onlarda buraya akitiyor vallahi yerim kiz seni :)Yok sende akreplik akrep olsan bu kadar sevecen olmazdın
Haha ay onları bende okuyorum, ağzım açık kalıyor bazen ama gerçekse onlar çok kötü, bazen okuyunca binlerce kez şükürler olsun diyorum :) ama benim de sıkıntılarım oldu eşimden yana değil ama oldu yani, illa ki bir manyak oluyor yakınında evleninceMaşallah ya ben KK ya üye olduğumdan beri evliliklerin mutlu olduğunu unutmuşum hep mutsuzlar var ya bdv ye takıldığım için herhalde
Gözlerine kurban@Bi kahve geldiiii gordum kiii :)
Bdv deki konulari fazla okuyunca insan etkilenebiliyor bdv lde bazen cidden komik konular oluyor gulumsetiyorlar insaniii:)Haha ay onları bende okuyorum, ağzım açık kalıyor bazen ama gerçekse onlar çok kötü, bazen okuyunca binlerce kez şükürler olsun diyorum :) ama benim de sıkıntılarım oldu eşimden yana değil ama oldu yani, illa ki bir manyak oluyor yakınında evlenince
Var margammm ya malesef var, benimle yarışa girmiş bir eltim var, hatta hamile kaldığımı öğrenince asla ikinci çocuğu yapmam diyen o kadın ve adam çocuk yapmaya karar verdi, çok enteresan geldi bana. Ohooo daha neler neler af be ya bu konu açılınca acaip sinirleniyorum ben :)))Senimde sanirim aile cevresinde veya normal cevrende seni sinir eden birileri olmus belliiii :))
Hadi cabuk ol bak bulasiklar attim geldimmmm:) gazoz getirdim sanaaa kahve icmekten kahve gibi kokuyozzKaynatın kaynatın bensiz, az işim kaldı hemen ışınlanıcam buraya
Mutfak bitti, süpürüp silip geliyorum. Ne hamaratım yarebbimmm
Gerçekten heee bazen gülüyorum bendeBdv deki konulari fazla okuyunca insan etkilenebiliyor bdv lde bazen cidden komik konular oluyor gulumsetiyorlar insaniii:)
Ayy bende bendee hisler karşılıklıı valla bana samimiyetle yaklaşana ben koşarım iyiki açmış çatlak bu topiğii yalnız akreplere çok oynadım buraya gelip beni linç etmeseler iyidirAgzindan bal parmaklarkna damliyor onlarda buraya akitiyor vallahi yerim kiz seni :)
Bana ne getirdinHadi cabuk ol bak bulasiklar attim geldimmmm:) gazoz getirdim sanaaa kahve icmekten kahve gibi kokuyozz