- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.504
- 31
Saat biraz daha ilerleyince oluyo geneldeBu cosmus halimiz degil bence tam yanmadi devrelerimiz ama her an yanabuluuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat biraz daha ilerleyince oluyo geneldeBu cosmus halimiz degil bence tam yanmadi devrelerimiz ama her an yanabuluuu
Daha gece yeni basliyooo uyumiycaniz demiii devreleri yakma vaktiiSaat biraz daha ilerleyince oluyo genelde
Eneee kız biz aynıyık ya senle :) çok sevindirik oldumA bu kadar olur bende boga burcuyummmmm
Kız bende aynısını yapıyorum :)Valla ben uzandim yatagimaaaa bi yandan muzik dinliyorim bir yandan burasii:)
Beni en iyi sen anlarsin o zaman cunku bogalari anlayabilen nadir insanlar vardir onlarsna biride sen olmalisinnn okeyhuuhyyEneee kız biz aynıyık ya senle :) çok sevindirik oldum
Cok keyifli oluyor demii :))) yatarken bisi icmeyi becremiyorummmKız bende aynısını yapıyorum :)
Anlarım kız, aynı bak beni de anlayan pek kimsem yok :) biz birbirimizi anlayalım bari :)Beni en iyi sen anlarsin o zaman cunku bogalari anlayabilen nadir insanlar vardir onlarsna biride sen olmalisinnn okeyhuuhyy
Senin bebis hangi burc olacak :)Anlarım kız, aynı bak beni de anlayan pek kimsem yok :) biz birbirimizi anlayalım bari :)
Aynen ya aşırı aşırısı keyifli oluyor :)) yok onu bende pek becerememCok keyifli oluyor demii :))) yatarken bisi icmeyi becremiyorummm
Onu bende yapamiyorummm harikaaa kesin yapiyodur bugun harikayla cok uhrastimmAynen ya aşırı aşırısı keyifli oluyor :)) yok onu bende pek beceremem
Hay allahım ya kız gerçek mi bu dediğin, çünkü kıskançlıkta son nokta olur bu.Senin bebis hangi burc olacak :)
Ay varya benimkinin bi teyzesi var . Kiskancligindan oglunu ayni gun dogurmus benimkinin dogum gununde.
Kadin sezeryan yaptirmis yaaaa bu kadar olur
Bende aslan burcuyum benide sevin lütfenAnlarım kız, aynı bak beni de anlayan pek kimsem yok :) biz birbirimizi anlayalım bari :)
Olsun uğraş kız, onu da coslatırızOnu bende yapamiyorummm harikaaa kesin yapiyodur bugun harikayla cok uhrastimm
Bana oyle anlattilar kimi sevdiginden o gunde dogmasini istedi diyor ama kimide kiskancligindanm. Dusunsede ayni anda dogum gunleri..Hay allahım ya kız gerçek mi bu dediğin, çünkü kıskançlıkta son nokta olur bu.
Nasipse koç burcu olacak kuzucum
Kız ben seni hep bekar sanıyordum, birde oğluşun varmış, Rabbim bağışlasın
Severiz ki biz seni :) aslanım benimBende aslan burcuyum benide sevin lütfen
Ya sana da oluyor mu ben su yukselenemi bir turli aklimda tutamiyorummmmBende aslan burcuyum benide sevin lütfen
Harika bizi coslarmasin begen butonuna basarak bir girdim 100 kusur begeni hic birine bakmadim ahahahahOlsun uğraş kız, onu da coslatırız
Haha yani bu ne kıskançlık böyle beee. Anam anam Rabbim uzak etsin böyle manyaklardan bizleri. Benim de öyle bir manyak var başımda ıyyy iğreniyorum bu kıskanç insanlardan ya sinirim tavan yapıyor böyle konulardaBana oyle anlattilar kimi sevdiginden o gunde dogmasini istedi diyor ama kimide kiskancligindanm. Dusunsede ayni anda dogum gunleri..
Ve inat etmis kadin o gun dogurucam diye..
Vakti gelmese bile sezeryan istemis diyorlarr..
Ayyy ne kadar boğa burcu sevecen bi bayan evli misiniz yaaa bebişiniz mi olcaaak ay çok heycanlıSeveriz ki biz seni :) aslanım benim
Kiskanc ki ne kiskanclar ben ilk tanidigimda anlamistim ne olduklarini..Haha yani bu ne kıskançlık böyle beee. Anam anam Rabbim uzak etsin böyle manyaklardan bizleri. Benim de öyle bir manyak var başımda ıyyy iğreniyorum bu kıskanç insanlardan ya sinirim tavan yapıyor böyle konularda