Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesi yaktım diye mi kavrulmuş oluyorum kız olsun o da olur kız, fıstık olayım da kavrulmuş olayım
Ayy kız ben anlamamışım çok teşekkür ediyorum :))güzel bi şi dediydim hahahhahha
şimdi kızıcaklar bizi yaktın da ravzayı niye kavurdun diye
Ne edek herkes gitti bende her an gidebilirim, çok yoruldum bugünNapionuzzz ki az mola vermistim giden gidene
Bende sorma hatta gidiom sular gitmedn bi dus alam dun tam dustan ciktim sular kesilmisti bali kesilmeden yetiseyim yine :)Ne edek herkes gitti bende her an gidebilirim, çok yoruldum bugün
Hepsini ben yaktım yazık oldu kızlara bu fıstıklara bende dahil miyim acaba :)
Adım cos latan abla kalacak kız
Napionuzzz ki az mola vermistim giden gidene
Yoruldum kız yorulmasaydım devam edecektim adım da cossslatan olarak kaldıGeldimmmm
Coslatann ravzam beni begeni yagmuruna tutmusunnnn
Yapisti sana bu isimmmmYoruldum kız yorulmasaydım devam edecektim adım da cossslatan olarak kaldı
Yandın sen kızım fena yanacaksın fenaaaa bunu bana söylemekle çok yanlış yaptın çooookYapisti sana bu isimmmm
Bak az once yemege cok tuz atmisimmm cok tuzlu olmus dediler ahahahahah
E ayni yemekten bende yedimmm ama bana tuzlu gelmediYandın sen kızım fena yanacaksın fenaaaa bunu bana söylemekle çok yanlış yaptın çooook
Ben seni değil evdekileri dikkate alıyorum bu konuda, yanacaksın kurtuluşun yok hiç uğraşmaE ayni yemekten bende yedimmm ama bana tuzlu gelmedi
Hosgeldin tubisimmmGeldim bende
Iyi ki onlar senin gibi kasikla coslatmiyorlar beni ahaja ravzam burcun ne seninnnBen seni değil evdekileri dikkate alıyorum bu konuda, yanacaksın kurtuluşun yok hiç uğraşma
Hos buldum canim sukur sular kesilmeden yikanip geldim :) napionyz bakamHosgeldin tubisimmm
Aslında onlara söylemek lazım benim yerime coslatsınlar seni boğa burcuyum kuzucuk, senin burcun ne kız :)Iyi ki onlar senin gibi kasikla coslatmiyorlar beni ahaja ravzam burcun ne seninnn
Valla ben uzandim yatagimaaaa bi yandan muzik dinliyorim bir yandan burasii:)Hos buldum canim sukur sular kesilmeden yikanip geldim :) napionyz bakam
A bu kadar olur bende boga burcuyummmmmAslında onlara söylemek lazım benim yerime coslatsınlar seni boğa burcuyum kuzucuk, senin burcun ne kız :)
Bu cosmus halimiz degil bence tam yanmadi devrelerimiz ama her an yanabuluuuÇılgın devreleri yanıkgiller KK yı coşturuyor