- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
aman deme karşıkı dağlar yıkılır kuzucuklar evsiz kalır :))Af bir of çeksem diyecektim ki vazgeçtim deniyorum sadece af diyorum tubişimm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman deme karşıkı dağlar yıkılır kuzucuklar evsiz kalır :))Af bir of çeksem diyecektim ki vazgeçtim deniyorum sadece af diyorum tubişimm :)
Deliyim gözü kara deliyim yakarım KK'yı da yakarımburayı da yakıcan diye korkuyorummmm
aynen vllao bildirim konusunda harikanın üzerine tanımam
kıs beğen butonuna 404 ile yapıştırılmış gibi
ha bire beğeniyoo ahahahaha
saygılar ravza ablamıza..Vay beee o yazı sana ilham oldu, yazacağın yazı çok hoşuma gitti cosss bak buda çok hoşuma gitti korkun benden korkun
Haha ay tamam kız seni mi kıracağım demem af demen :))aman deme karşıkı dağlar yıkılır kuzucuklar evsiz kalır :))
bak şimdi mune abla cımbızını alıp gelirse kaş bıyık ne var ne yok alarak yakar biziDeliyim gözü kara deliyim yakarım KK'yı da yakarım
duymasın keser beniaynen vlla
Bundan sonra buralar benden sorulur ona göre ayağınızı denk alın yoksaaa cossssaygılar ravza ablamıza..
bundan sonra senin olduğun topikte saygı duruşunda olacağız
anlaşıldı mı kızlar
aynen kı benide duymasın ayıp olur şimdi arkadan konuşmak gibiduymasın keser beni
tamam ablaaaaBundan sonra buralar benden sorulur ona göre ayağınızı denk alın yoksaaa cosss
Gelsin ya hem çok iyi olur cımbız iyidir iyibak şimdi mune abla cımbızını alıp gelirse kaş bıyık ne var ne yok alarak yakar bizi
harikayı etiketlesem de pas vermez beğenir gider ahahahaaynen kı benide duymasın ayıp olur şimdi arkadan konuşmak gibi
Tamam kızım müsade ediyorum gidebilirsintamam ablaaaa
ben birazdan gidebilir miyim ablaaaa doğum günü pastasını üffff yapıcaz daaa
yaaa hiç iyi değillllllGelsin ya hem çok iyi olur cımbız iyidir iyi
saygılar ablam teşekkürler ablam canım ablam cos latan ablammmTamam kızım müsade ediyorum gidebilirsin
Hepsini ben yaktım yazık oldu kızlara bu fıstıklara bende dahil miyim acaba :)yanık fıstıklar nasılsınız
Adım cos latan abla kalacak kızsaygılar ablam teşekkürler ablam canım ablam cos latan ablammm
Hepsini ben yaktım yazık oldu kızlara bu fıstıklara bende dahil miyim acaba :)
Herkesi yaktım diye mi kavrulmuş oluyorum kız olsun o da olur kız, fıstık olayım da kavrulmuş olayımyok sen kavrulmuş fıstık ol