- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Haha nihaaaaahaaa korkun benden, bakın kötü kadın gülüşümü de yaptımravzanın biraz daha iç dünyasına adım atarsak çok fena şeyler çıkabilir perimm tırstım şuan ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha nihaaaaahaaa korkun benden, bakın kötü kadın gülüşümü de yaptımravzanın biraz daha iç dünyasına adım atarsak çok fena şeyler çıkabilir perimm tırstım şuan ben
Haha ne yapayım ya içimde ki canavar çıktı bu gece ortaya
bu korkuyla ben tuzu da bırakırım şekeri de aniiiyyyy kız yakacak her yerimi yoksaaaHaha nihaaaaahaaa korkun benden, bakın kötü kadın gülüşümü de yaptım
ahahha benim derine hiç inme Tubamdan beter çıkabilirimravzanın biraz daha iç dünyasına adım atarsak çok fena şeyler çıkabilir perimm tırstım şuan ben
ne oldu canım
O konuyu açan Mahperi ve yine benimzaten bu tuz şeker muhabbetini de kim açtıyssaaaa
hep onun başının altından çıkıyo bu şeyler
herşey bizim başımızın altından çıkıyor işteO konuyu açan Mahperi ve yine benim
sana bugün soru sormuştum cevaplamadın kaçmadı gözümden kafan dedim nelere takık bu şeker tuz mevzularına mı yoksa ravzanın psikopat oluşuna mıahahha benim derine hiç inme Tubamdan beter çıkabilirim
banada inmeyin bi zıhmet çıkamaz boğulursunuz psi pisi kopatım dediğimi yaparımmmahahha benim derine hiç inme Tubamdan beter çıkabilirim
Ah sorma kız ne çektim beee :)tabi cnm 9ay yan gelip yatıo içerde ekmek elden su gölden :)
hoşgeldinnnnnn tubişimmmne oldu canım
bildirimlerde kaynamıştır tatlım çok fazla bildirim geliyor bana :) kafam tek şeye değil çooook önce yaşanmış bir olayı bile düşünüyorum deli olunca böyle oluyorsana bugün soru sormuştum cevaplamadın kaçmadı gözümden kafan dedim nelere takık bu şeker tuz mevzularına mı yoksa ravzanın psikopat oluşuna mı
ne çektinnn beeee kız vallaAh sorma kız ne çektim beee :)
Ona göre yani yakarım fena yakarımbu korkuyla ben tuzu da bırakırım şekeri de aniiiyyyy kız yakacak her yerimi yoksaaa
hoşbuldum bidanem...hoşgeldinnnnnn tubişimmm
o kişisel rütbende yani avatarının altında yazan yazı var yaaO konuyu açan Mahperi ve yine benim
Af bir of çeksem diyecektim ki vazgeçtim deniyorum sadece af diyorum tubişimm :)ne çektinnn beeee kız valla
burayı da yakıcan diye korkuyorummmmOna göre yani yakarım fena yakarım
o bildirim konusunda harikanın üzerine tanımambildirimlerde kaynamıştır tatlım çok fazla bildirim geliyor bana :) kafam tek şeye değil çooook önce yaşanmış bir olayı bile düşünüyorum deli olunca böyle oluyor
Vay beee o yazı sana ilham oldu, yazacağın yazı çok hoşuma gitti cosss bak buda çok hoşuma gitti korkun benden korkuno kişisel rütbende yani avatarının altında yazan yazı var yaa
minicik eller ,ellerimi tutacak inşallah yazmışssın yaaa
bende gidicem rütbeme sana hitaben
minicik eller (yani senin ellerin ) , ellerimi yakacak yazıcamm
malummm tuzu koyduğum anda sıcak kaşıkla cosss ettiricen beni