Devlete atanmışken eve atanmak?

İlk kısmı inşallah gitmiştir diye diye okudum. İkinci kısımın ilk yarısında ah gitmemiş yazık etmiş diye düşünürken sonuna geldim ve bir şans daha çıktığını ve bunu değerlendirdiğinizi gördüm. Bi konu içinde bir sürü duygu değişimi yaşadım sayenizde.

Tebrik ederim, umarım bundan sonra her şey çok güzel olur.

Çok zarifsiniz, çok teşekkür ederim.

Çok sevindim senin adına ablacım.Öğretmen değilim ama bende iki çocukla KPSS ye hazırlanıyorum.Aslında hayalimdeki meslek öğretmenlikti ve ben gerçekten çok iyi bir öğretmen olurdum.Ama hayat şartları bazı şeylere engel oldu.İnşallah bundan sonrası için çok mutlu olursun.

Güzellikle olmasına çok sevindim canım öbür türlü gitseydin belki eşinle aran bozulacaktı. Rabbim senin kalbini biliyor en güzel şekilde hallolmuş herşey çok sevindim :) inşallah yeni görev yerinde de herşey umduğundan bile güzel olur

Ay gözlerim doldu okurken ben de 32 yaşındayım ve tekrar üniversite sınavına girip ogretmenlik okumak istiyorum size de hayırlı olsun demek ki kismetinizde varmış çok sevindim yaa hikayeniz çok hoşuma gitti beni daha da hirslandirdi demek ki vazgecmezsek basarabiliriz :)

İcim ferahladi yolun açık olsun

Yorum yapmıştım konuya sanırım kesinlikle gitmelisiniz demiştim gidebilmenize aşırı sevindim

Ah ya ne güzel sonuçlanmış. .Umarım her şey gönlünüzce olur.
Bende benzer bir durum yaşamıştım. Doğunun Parisine :) 3 yaşında ki oğlumla gidip 1,5 sene sonra eş durumu tayiniyle İstanbula gelmiştim. Umarım her şey sizin için de yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…