Devlete atanmışken eve atanmak?

Hiç bilmediğiniz, kimseyi tanımadığınız, yanınızda güvenebileceğiniz tek kişinin olmadığı bir şehirde eşi yanında olmayan bir kadın olarak bebeğinizi bir başkasına emanet etmek...

Çocuklarımın güvenliği ile ilgili endişe ederdim. Anneniz yada kayınvalideniz gelemez mi?

Merhametli biri sanırsam, tercih yapacam diyince elinde cicekle gelip ağlamış..
Önceki yorumlarda vardi
Merhametli evet,"peki ben ne olacağım,evde oturup çocuklara baksa ne vardı sanki,birşeyler düşün oğlum düşün,hah çiçek,son ne zaman almıştım acaba,neyse oğlum sık dişini,hele tren kaçsın,özüne dönersin"merhameti
Ailesini br arada isteyebilir,ama merhametse önce kendine hissetmiş bunu bence...

Merhaba Arkadaşlar,

Yazdığım en merkezi yerlere (Antep, urfa, van) atanamadım. Başka da tercih yapmadım.

Puanım 73lerdeydi 68ler bile atanmış. Lakin 68 ile benim yazmadığım yere atanan arkadaş, atandığı yerle ilgili bilgi istediğinde “ apartman dikiliyor, barınma sıkıntısı var, toplu konut yok” gibi cevaplar almış.

Ben çocuklarım için güvenlikli site içi, yakınında anaokulu bulunan, bakıcı bulması kolay daha merkezi yerler tercih etmiştim. Diğer yerler malesef 2 bebekle çok ama çok zor olacaktı.

Ama salı günü içim çıkana kadar ağladım.
Verilmiş şansı reddettim diye ağladım, en çok da yalnızlığıma ağladım. Ne bir anne, ne bir kardeş ne bir kaynana yahu kimsem mi olmaz şu hayatta bir el uzatacak diye ağladım. En dağ bayır köşe bucağa dahi eğitim sevdamdan annem olsa yanımda giderdim gözü kapalı. Ne bakıcı ne anaokulu ne site isterdim o zaman. Belki 1 seneye düzen oturtturur belki sistem bile değişebilirdi. Lakin olmadı. Kalacak yer sıkıntısı olan terör riski de yoğun olan yerlere 2 bebeğimi ve bavulumu sürükleyemedim.

Buraya ilk konumu nikahıma günler kala 8 yıl önce açmıştım. Çoğunluk “kaç kurtul” demiş ben evlenmiştim.
2. Konum olan buraya ise çoğunluk “git” dedi ben kaldım.

Sanırım kafasının dikine giden, iflah olmaz bir salağım.

Umarım çocuklarım için en doğru karar bu olmuştur. Umarım pişman olmam.

Tüm mesaj yazan kıymetli vaktini bana harcayan herkese tek tek teşekkür ederim. Mune konum kapanabilir.

Keşke eşini dinlemeden diğer mahrumiyet bölgelerini de yazsaydın canım ya, bir çaresini bulurdunuz çocuklara bakıcı tutabilirdiniz, bilemiyorum çözülemeyecek bir sorun değildi sanki, burada biz kazanmışız gibi sevindik

Ne güzel kazanmıştınız,avuçlarınızda bir kuş vardı,özgürlüğe uçacaktı,sizinle ben de ağladım mesajınızı okuyunca,pes etmeyin yine denersiniz,bu kadar yaklaşmışken bırakamazsınız...

Konuyu ilk açtığınızda okumuş ve keşke ggitse diye düşünmüştüm. Ama nasibinizde varmış,çok sevindim sizin adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…