Devlete atanmışken eve atanmak?

Tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum..32 yaşındayım Türk Dili Edebiyatı okuyorum 2.sınıfım seneye formasyonum var ve bölümümün atanması da oldukça zor inşAllah sizin şansınızdan bana da çıkar diyorum öncelikle sonrasında da kimseyi dinlemeyin şayet bu para için değil kendiniz ve çocuklarınızın geleceği için gerekli..
Evlilik sadece kadının fedakarlığı ile olmaz eşiniz de çevreniz de sizin mesleğinize saygı duymalı ve yardımcı olmalı..

Tebrik ederim Allah yolunuzu acik etsin.
Ben de atanamamis bir ogretmenim.. Artik atanmam diyordum. Doguya gidecegim 6 yil kalacagim zaten esimin zorunlu gorevini 7 sene beklemism bir de ustune 6 yil vs derken..

Simdi bir umut oldu yaziniz ama ben bu yil girdigimde yeterli puani alamamistim.. Alsam belki de giderdim..bilemiyorum. Calismadim onumuzdeki kpss icin. Napsam calissam mi ki..

Gözünüz aydın çok mutlu oldum adınıza:)
Eşinizle aranız düzeldi mi peki? Soğuktu konuyu açtığınız dönem.
İyiyiz çok şükür.
O da çok değişti.
Temmuzda “hayır gidemezsin” diyen adam “bu sana verilmiş 2. Şans, değerlendirmezsen içinde bir ömür keşke kalır” dedi. Şimdilerde “sizi çol özleyeceğim “ diye dolu dolu gözlerle geziyor.

süre 3+1 hatta 2+1 e düşecek ki eşiniz özel sektördeymiş bence ikiniz içinde gayet iyi olur bu durum

2018 atamasında 2017 puanın kullanılması olayı 2018 mezunlarına atılmış bir kazık olsada sizin adınıza sevindim.

Sadece kazık mi? Hak yemenin daniskası. Yazık ettiler onca insanin emegine. Hayatimda boyle sacma calisan bir egitim sistemi daha gormedim ben. Aglanacak haldeyiz.

Hikâyenin tamamını okuyunca 6 ay önce atanmadığınıza hiç üzülmedim. Her şeyin bir zamanı varmış. Allah sizin için doğru zamanı bilip işleri yoluna koymuş. 6 ay önce atanıp ve dayanamayıp tıpış tıpış geri dönme ihtimaliniz de varmış . Şimdi annenizle inşallah daha güvende olursunuz. Kolay gelsin

Hatırlı olsun nereye atandın kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…