Devlete atanmışken eve atanmak?

Ya 20 senede bu ülkede herşey ama herşey değişti ama bir şu şark insanımızın fikirleri -bakış açısı- bağnazlığı değişmedi malesef. Bu eğitimsizlik değil inanın. Artık tv herkesin evinde. Köy de tüm gençlerin elinde iphone. Ama en ufak başı açık birini görseler laf üstüne laf. Kızlar hala okutulmuyor. Degil okumak miras bile verilmiyor. Ya bir topluluk 20 yılda hiç mi değişmez.(bunu bir tesettürlü olarak yazıyorum)
Bu yüzden ben "feride " olmayı desteklemiyorum.

Yok kesinlikle 2017 yi savunmuyorum ama herkes çok çekti çok üzüldü. Benim de önüme 2017 liler geçti. Ama bu karma atama ayrıştığımız için geldi. 18-17 ye 17-18 e küfürlere varan söylemlerde bulundu. Ayrıştık ve atama için beraber mücadele etmedik. Bencilce davrandık. Ama inşallah bir atama daha olacak. Herkes sevinecek hocam.

Ne güzel bir başarı hikayesi okudum
Maşallah başarılarınız daim olsun.

Ben 9 aylık ikizlerimle gittim siz de gidin diyecektim güncellemeyi gördüm çok sevindim. Çıkmadık candan ümit kesilmez dedikleri bu olsa gerek. Resimler de süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…