Tesekkur ederim odaklanarak okuma kabiliyetime dikkat cektiginiz icin, fakat benim okuma ve anlama yetim epey iyidir, egitimciliginize saygim sonsuz ama oradan bakip takdir edemeyeceginiz kadar iyidir. Sizi alintiladigim yere kadar okuyup oyle yanit yazmistim, o sayfaya kadar konu sahibi masaustu pc varken laptopun neden istendigini belirtmemisti. Ama siz rahatlik yuzunden demissiniz, saniyorum gelecek sayfalarda boyle bir sey soylendi ve de siz muneccim oldugunuz icin bunu gecmisten gorup onceden yazayim dediniz, dogrudur. Ama 30 kusura sayfayi oturup bunun icin okuyamayacagim musadenizle.
Daha bu sabah kisisel laptopumdan isimle ilgili bir egitime katildim. Cunku is laptopunda bilgi islemden erisim izni vs istemek gerekiyordu, uzun is ne olacak diye kendi laoptobumu kullandim. Ama hic kimse bana kendi esyani bizim icin kullan diyemez, ben istersem kullanirim istemezsem kullanmam. Hatta kullanmasam daha iyi ama onemsemedim. Boyle seylerin sonu gelmez cunku, baksaniza normallestirmekle kalmiyor bir de talep ediyorsunuz.
Konudaki ogretmenin istekleri fazladir veya degildir, ayrintilari bilmiyoruz (3. sayfaya kadar). Fazlaysa bu fazla denir o ayri, harcamalarin da takibi kesinlikle yapilmali elbette.
Neyse uzun yazdim epey, siz de cok unlemli atarli giderli konusuyorsunuz ben uzayayim en iyisi. Iyi dersler hocam size.