- Konu Sahibi eftelya2015
öğretmen de öğrenecek bu işleri hanımefendiKaçtır yazıyorsunuz ama gereksiz bir ben de ben modundasınız. Sizin evde gül gibi baktığınız bilgisayarla 8 yaşındaki çocuğun karşısına hergün gelen bilgisayar bir mi? Kim yaptıracak o bilgisayarın 6 ayda bir formatını? Öğretmenin bundan haberi var mı? Tabiiki tamir edilir ama eski performansı olur mu?
Sanki bunlar için okulda bir birim var da her yıl bakımı yapılmış temiz bilgisayarı öğretmenlere Eylül ayında teslim edip temmuzda alıyorlar gibi yazıyorsunuz. Sıradan bir insan öğretmen ne sizin gibi bakım yapabilir ne de bu işin yordamını bilir..
Yeter gerçekten kaç defa da yazdım olay öğretmene alınacak ilk laptop konusu eğer varsa eski laptop o ayrı bir konu. Belki sizin gibi bilgisi olan bir veli ilgilenir bilemem.
neden öğrenmesin ?
başkasının parasıyla alınmış bir cihaza iyi bakmak onun sorumluluğunda değil midir?
format atmak dünyanın en basit şeyi bi gün oturur youtube'da yığınla türkçe video var bu işle alakalı
öğrenir 2 saatini bile almaz yapar geçer
yapmayın allah aşkına öğretmenler bu kadar bihaber mi teknolojiden gerçekten ?
atom parçalamıcak yani ha öğretmenler bu kadar kapalıysa herşeye onu bilemem
koruması gereken bi aleti 8 yaşındaki çocuğun eline veriyorsa mesleğini bile sorgularım ben