- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.776
-
- Konu Sahibi ismira_1923
Nasıl anlayamadım valla 2 aylıkken duştan çıkmıyordum bak sen klavye başındasınAnlıyorum bir title’niz olmadan olan birini bidaha elestirmemeyi öğrenmissinizdirBurasının da tez yazma alanı olmadıgını anlamıssınızdır.
Simdi biz yatıyoruz malumunuz üzere sizin esiniz size soğuk ve cinsellikten kaçınıyor olabilir bundan baya şikayetçi olmussunuz ama ben 2 aylık evliyimBizde durum böyle değil
İmla hatalarını buna verirsnz artk
İyi gecelerrrr
Ay lütfen kocanız sizle yatsın diye ağlayan da sizsinizNasıl anlayamadım valla 2 aylıkken duştan çıkmıyordum bak sen klavye başındasınçocuk olsun da göreyim ben seni 3 üniversite değil 33 de okusan ı ııhh senden olmamış yafrum
Eğitimle insanların üstünlüğünü, olmayanların ise denk olamayacağı anlaşılıyor ama.Bu örnekleme o okullardan daha iyi okulların oldugunu anlatmak icindi.
Karıştırmayalım
Çok küçülüyorsunuz cümlelerinizle 7 yıllık evliliğimizde bebeğimiz olduğunda sorun yaşayınca ki bir konuyu önüme getiren sizAy lütfen kocanız sizle yatsın diye ağlayan da sizsiniz
Bana akıl vermeyin 8 senedir sevgili olup evlendiğim iliski icin
Sizin o dönemlerin üstünden cok sular akmıs belli kikıyamam
Ne büyük başarı 8 senelik ilişkide adam anca evlilik teklif etmiş de evlenmiş üfff 8 sene bekle bekle dile kolay ne yorucuAy lütfen kocanız sizle yatsın diye ağlayan da sizsiniz
Bana akıl vermeyin 8 senedir sevgili olup evlendiğim iliski icin
Sizin o dönemlerin üstünden cok sular akmıs belli kikıyamam
Değil tedin yanından geçemez enkaSey benim yeğenim enka ya girdited in bile anaokuluna para bastırıp girerken enka da anaokulu cocugunu bile çeşitli testlerle alıyorlar. Zeka , psiko-motor vb
O da kabul mu hocam?
Bahsettiğiniz ayarların alfası bir okul
Tüm mezunları Dünyanın en iyi sirketlerinde
Evet o ayarda bi kolej. Aylik ödemesi 28 bine denk geliyor anaokulu için. İşte bu yüzden düşündürüyor bizi. Aslında tüm okullar eşit olsa ve kimse cebinden harcama yapmadan tüm çocuklar eşit eğitim alsaTed, tevfik Fikret ayarında okula vermeyecekseniz hiç özele göndermeyin
İyi semtte devlet okulu bence
Pardon bilmediğim için soruyorum. Yani tedin olayı ne olmuş oluyor tam olarak. Cahilligimi mazur görünDeğil tedin yanından geçemez enka
Tedin olayı akademik başarı değil network
Yani para olarak bilgi vermişim direkt niyeseEvet o ayarda bi kolej. Aylik ödemesi 28 bine denk geliyor anaokulu için. İşte bu yüzden düşündürüyor bizi. Aslında tüm okullar eşit olsa ve kimse cebinden harcama yapmadan tüm çocuklar eşit eğitim alsa
Anlıyorum bir title’niz olmadan olan birini bidaha elestirmemeyi öğrenmissinizdirBurasının da tez yazma alanı olmadıgını anlamıssınızdır.
Simdi biz yatıyoruz malumunuz üzere sizin esiniz size soğuk ve cinsellikten kaçınıyor olabilir bundan baya şikayetçi olmussunuz ama ben 2 aylık evliyimBizde durum böyle değil
İmla hatalarını buna verirsnz artk
İyi gecelerrrr
Öğretmenim. Eğer iyi bir devlet okulu bulamazsam mecburen kolej olacak. Bende eşimde sınıf öğretmeniyiz kesinlikle devlet okulundan yanayım. Eşimin ailesinin iş bağlantıları dolayısıyla kolejlerin aslında çokta kaliteli bir eğitim verdiği söylenemez. Sosyal ekonomik kültürel düzeyi yüksek bir devlet okulu bulursak kesinlikle devlet okulu. Bulamazsam mecburen kolej biraz daha ahlâk yönünden iyi oluyor. Bulunduğum şehirde devlet okulları çok sıkıntılı. Birkaç tanesi gönül rahatlığıyla gönderilebilir durumda. İkamet servis problemini halledersek inşallah devlet okulu. İlkokulda iyi bir öğretmen sınıfın terbiye ahlak seviyesi benim için yeterli. İkimizde sınıf öğretmeni olduğumuz için akademik olarak bir kaygımız yok. En önemlisi benim için çevre.Sevgili anneler. Oglum seneye 5 yaşinda olacak. Suan oyun grubuna gidiyor sadece günde 2 saat. Ama seneye beklemeden belki oyun grubuna alıştıktan sonra da anaokuluna yazdırabiliriz. Tabi anaokulu ve ilkokul diye devam eden okul hayatında hep aynı okuldan devam etsin istiyoruz. Eşim küçük çocuğa şimdiden çok para harcamanın gereği olmadığını söylüyor. Ben de katılıyorum ama devlet okulunda da arkadaşların çocuklarından bazı şeyler duydum. Yani her ikisinin de artı ve eksisi var.
Sizden ricam tecrübeli okul anneleri. Sizce devlet okulu mu yoksa kolej mi? Ve neden?
Gerçekten değerli fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var
Oh be bugün denizmihranın sülalesinden birinin daha cvsini öğrenemeyeceğim diye çok korkmuştum. Bizi mahrum bırakmadığınız için tşkSey benim yeğenim enka ya girdited in bile anaokuluna para bastırıp girerken enka da anaokulu cocugunu bile çeşitli testlerle alıyorlar. Zeka , psiko-motor vb
kamu kurumlarının lojmanları yakınlarındaki devlet okullarına bakabilirsinizÖğretmenim. Eğer iyi bir devlet okulu bulamazsam mecburen kolej olacak. Bende eşimde sınıf öğretmeniyiz kesinlikle devlet okulundan yanayım. Eşimin ailesinin iş bağlantıları dolayısıyla kolejlerin aslında çokta kaliteli bir eğitim verdiği söylenemez. Sosyal ekonomik kültürel düzeyi yüksek bir devlet okulu bulursak kesinlikle devlet okulu. Bulamazsam mecburen kolej biraz daha ahlâk yönünden iyi oluyor. Bulunduğum şehirde devlet okulları çok sıkıntılı. Birkaç tanesi gönül rahatlığıyla gönderilebilir durumda. İkamet servis problemini halledersek inşallah devlet okulu. İlkokulda iyi bir öğretmen sınıfın terbiye ahlak seviyesi benim için yeterli. İkimizde sınıf öğretmeni olduğumuz için akademik olarak bir kaygımız yok. En önemlisi benim için çevre.