Kariyer acısından ?İmkanın varsa tabiki devlet
Bayram izinlerinde bile özel den bi adım öndeler
Merhaba hanımlar ,
Mune bir süre konum taşınmazsa çok sevinirim bu da benim icin bir dert çünkü.
Ben şu an özel sektörde çalışıyorum. SMMM stajı yapıyorum ve de yüksek lisans öğrencisiyim. Şu an işim küçük bir aile şirketinde çalışıyorum. Piyasada malum daha güzel biryere Geçme imkanım yok gibi şimdilik.
Bir Yanımda gir KPSS ye memur ol diyor. Sizce ne yapmalı devlet mi özel sektör mu ?
Bizimde patron çalışırken ışıkları söndürüyor elektrik az gelsin diyeTabi ki kamu,altı aylık bi özel tecrübem var,kadın sifonun suyunu kısıyordu sürekli az su faturası gelsin diye
Bizimde patron çalışırken ışıkları söndürüyor elektrik az gelsin diye
Sizinki yine yemek söylüyormuş. Bizimki yemek parası vermiyor her Öğlen içerden yiyoruzHer öğlen aç kalıyorduk yemek yetmiyordu bi gün faturaya baktık tesadüfen dört kişiye iki kişilik yemek söylüyormuş yemek şirketinden,cimrilik de onun üstüne tanımam
Sizinki yine yemek söylüyormuş. Bizimki yemek parası vermiyor her Öğlen içerden yiyoruz
Peki ya kariyer açısından ?Velhasıl birilerinin insiyatifine kalacaksak bunun devlet olmasını tercih ederim dedim,on yıldır kamudayım
Çok büyük Özel şirketler zaten biraz devlet gibi oluyor. Haklarınız daha garanti yani. Benim çalıştığım yer aile şirketi. 4 kişi çalışıyoruz toplamda patronla beraberÖzelde de çalıştım devlette de. Özelde çok büyük iki şirkette çalıştım. Bazı açılardan özel daha iyiydi. Mesela servis mesela öğle yemeği. Şimdi devletteyim. Onun da çocuk sonrası 2 sene ücretsiz izin hakkı güzel. Nesai bitince kimsenin seni rahatsız etmemesi güzel. Yükselme olmayınca hiç kimse birbirini ezmeye çalışmıyor. Kişiliğinize bağlı.
Peki ya kariyer açısından ?
Şu an çalıştığım yer 2-3 kişinin çalıştığı bir sile şirketi mali Müşavir olsam ya ofis açabilirim ya da kurumsal şirketlerde müdür vs ama devlette de memur olurumSiz nasıl bi pozisyonda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama benim kariyerim için tek yükselebileceğim nokta kendime klinik açmak onun dışında özel-kamu benim için farketmiyor. Kendi şartlarınızı en iyi siz bilirsiniz.
Bence özel sektörde çalıştığınız yere göre değişir.Merhaba hanımlar ,
Mune bir süre konum taşınmazsa çok sevinirim bu da benim icin bir dert çünkü.
Ben şu an özel sektörde çalışıyorum. SMMM stajı yapıyorum ve de yüksek lisans öğrencisiyim. Şu an işim küçük bir aile şirketinde çalışıyorum. Piyasada malum daha güzel biryere Geçme imkanım yok gibi şimdilik.
Bir Yanımda gir KPSS ye memur ol diyor. Sizce ne yapmalı devlet mi özel sektör mu ?
Ne güzel. ..Bence özel sektörde çalıştığınız yere göre değişir.
Bugün mesela 8-11 arası iş eğitimim vardı. Ayrıca mesaimde 9 ile 18 arasıydı. Eğitimden dolayı işe geç gittim. Buna rağmen müdür eğitime saat 8de girdiğim için normalden bir saat erken çıkmamı söyledi.
Bu çok hoşuma gitti ve çalışanına değer veren bir şirkette çalıştığımı anladım.
O nerden kısılıyor hic bilmemTabi ki kamu,altı aylık bi özel tecrübem var,kadın sifonun suyunu kısıyordu sürekli az su faturası gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?