Devlet Hastanesi'nde vajinoplasti

selviaslan50

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
4
1
22
Ben 23 yaşında genç bir anneyim iki kızım var ilk doğumum çok zor oldu şimdi ise çok bol gibi hissediyorum iliskideyken ses geliyor ve eşim de bende zevk alamıyoruz evliliğim pek te iyi ilerlemiyor cinsellik açısından devlet hastanelerinde bu ameliyat yapılıyor mu yapılsa da kriterleri var mı

yapılıyor ben yaptırdım. 4 ay dolmak üzere ilişkiye giremedik. çok mu daralmış ben mi burada okuduklarımdan dolayı korkuyorum bilmiyorum. siz talep ederseniz dr da uygun görürse yapar. ben kist aldırma ameliyatı olurken hazır anestezi almışken vajinoplasti de istedim. dr da tamam dedi sorgulamadı yani. prof yaptı. görsel olarak memnunum fakat işlevsel olarak vajinismus gibi ilişkiye girmeye cesaretim yok. ara ara deniyoruz bakalım. okuduğuma göre 6 ay sonra daha rahat oluyormuş.

Başka bir skinti varmı dikiş tutmaması iltahap gibi
hiç bir sıkıntım olmadı. mükemmeldi her şey. çok da güzel olmuş doktorumun eline sağlık. tek sorun var üç ay oldu fazla darlıktan ya da burada okuduklarımın etkisiyle eşimle beraberlik yaşayamıyoruz. 6 ayın dolmasını bekleyeceğim sanırım.
ne ağrı, ne iltihap olmadı. neyse ki özele para akıtmadım.

X