- 23 Temmuz 2024
- 1.176
- 823
- 38
- 22
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
-
Üniversite olduğu için yarı özel oluyor muayene ücreti veriyorum onu 55 dediler raporsuz raporlu 30 tabi ilaçlar çok pahalı gonalf Mart ayında 4500 e alıyordum şuan kim bilir ne kadardırBen balıkesirdeyim gectigimiz ay taze transfer olmustum tutmadı simdi 5.gun embriyosu transfer olucam sasirdim gercekten fiyatlara ben 50 bini duyunca devlet icin fazla diye dusunmustum ama daha fazlalari varmis 600 tl yi ne icin veriyorsunuz
Yapıyor devlet belli bir aşılama yaptırmadan tüp bebeğe gelemiyorsun onun sayısı varDevlet hastanesi yapıyor mu acaba aşılama
İnşallah ama normal kadın doğuma değil infertilite bölümüne git onlar çözüm odaklı oluyor ilaçla oyalamiyorİnşallah her ilde vardır bu yoksa yine hüsran
İnşallah bu defa son olur meleğinize kavuşur kucağınıza alırsınız kolaylıkla rabbim hepimizin yardımcısı olsunBen balıkesirdeyim gectigimiz ay taze transfer olmustum tutmadı simdi 5.gun embriyosu transfer olucam sasirdim gercekten fiyatlara ben 50 bini duyunca devlet icin fazla diye dusunmustum ama daha fazlalari varmis 600 tl yi ne icin veriyorsunuz
Dogru universitede muayene ücreti var ben sehir hastanesinde tedavi oluyorum 900lük gonalf 7000 bin tl olmus fiyatlar cok artmis allahtan raporumuz var yoksa yaptiramazdim o kadar bütcemiz yok cunki allah herkesin yardimcisi olsunÜniversite olduğu için yarı özel oluyor muayene ücreti veriyorum onu 55 dediler raporsuz raporlu 30 tabi ilaçlar çok pahalı gonalf Mart ayında 4500 e alıyordum şuan kim bilir ne kadardır
Amin insallah isteyen herkese versin allahim. Ben subat ayinda irenbe de transfer oldum orda 38 bin vermistik temmuzda raporumuz cikinca bide boyle deneyelim dedik bana o yuzden fazla gelmisti 50 bin raporla 18 bine dustuİnşallah bu defa son olur meleğinize kavuşur kucağınıza alırsınız kolaylıkla rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Eski hasta olduğunuz için başlangıç fiayti geçerli olmuştur o zaman her ay fiyat ucurduklari için maalesef çok tutuyorAmin insallah isteyen herkese versin allahim. Ben subat ayinda irenbe de transfer oldum orda 38 bin vermistik temmuzda raporumuz cikinca bide boyle deneyelim dedik bana o yuzden fazla gelmisti 50 bin raporla 18 bine dustu
Sizin ilk denemeniz miEski hasta olduğunuz için başlangıç fiayti geçerli olmuştur o zaman her ay fiyat ucurduklari için maalesef çok tutuyor
Başlayabilirsek ilk olacak ama bı ay önden giden yumurta vardı şimdi 42 mm kist var hep bı dahaki ay diyip ilaçsız gönderiliyorum biraz tez canlı olduğum için artık başlamak istiyorum biseylereSizin ilk denemeniz mi
150 bini çıkardık gözden ama bı başlayabilirsek tabiSizin ilk denemeniz mi
Insan bu durumdayken sabirsiz oluyo biliyorum benim transferim olucak adet bekliyorum bir türlü sökülemedi hemen olsun bitsin istiyorum beklemek zor insallah kolaylikla hayirli evlat versin allahim isteyen herkeseBaşlayabilirsek ilk olacak ama bı ay önden giden yumurta vardı şimdi 42 mm kist var hep bı dahaki ay diyip ilaçsız gönderiliyorum biraz tez canlı olduğum için artık başlamak istiyorum biseylere
İnşallah ama normal kadın doğuma değil infertilite bölümüne git onlar çözüm odaklı oluyor ilaçla oyalamiyor
Klinikte yapılmıyor mu hiç olmazsa tüp bebek kadar pahalı olmaz en fazla özelde 15 bin tutarO poliklinik de yokmuş maalesef
Klinikte yapılmıyor mu hiç olmazsa tüp bebek kadar pahalı olmaz en fazla özelde 15 bin tutar
İnşallah herşey gönlünüze göre olsunOnu araştırıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?