- 23 Temmuz 2024
- 717
- 422
- 22
-
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
Dediğim gibi rapor için 23 yaş üzeri olmak 3 yıllık resmi nikahlı olmak ve yaşayan çocuğunun olmaması gerekiyor yumurta rezervi iyiyse 2 aşılama şartı da konuluyorDevlette tüp bebek için başka ne gereklilikler vae acaba
Benim rezerv kotu ama 3 yıllık evlilik değil baya uzunmuş bekledikleri süreDediğim gibi rapor için 23 yaş üzeri olmak 3 yıllık resmi nikahlı olmak ve yaşayan çocuğunun olmaması gerekiyor yumurta rezervi iyiyse 2 aşılama şartı da konuluyor
Yaşınız veya resmi nikah yılınız tutuyorsa da ücretli yapılıyor şart yok gidince yardımcı oluyorlar zaten sekreter ve hemşireler herşeyi detaylı anlatıyorlarDevlette tüp bebek için başka ne gereklilikler vae acaba
Benim rezerv kotu ama 3 yıllık evlilik değil baya uzunmuş bekledikleri süre
Çokça amiiinnİnşallah çok teşekkür ediyorum baya yardımcı oldunuz bana inşallah hayırlı evlatlarımız olur
Çokça amiiinn
Yardımcı olabildiğime çok sevindim
Yaa dimi gerçekten zaman hizli geciyor4 yıl oldu ama daha dün gibi çabuk geçiyor gerçekten
Rezerv sıkıntısı varsa iyi doktora denk gelirseniz şartı atlıyorlar yardımcı oluyorlar ama bir çoğu umursamıyor ücretliye zorluyorBenim rezerv kotu ama 3 yıllık evlilik değil baya uzunmuş bekledikleri süre
Gelecek ay tüp bebeğe baslarsam bile 1 ay yumurta toplama dondurma 1 ay 2 ay dinlenme derken ocağa kada ancak olur benim gebelik ama olursa haber veririm inşallah birlikte birbirimize güzel haberler veririzGebelik olursa haber edin ben çok seviniyorum gebelik haberi alınca
Gelecek ay tüp bebeğe baslarsam bile 1 ay yumurta toplama dondurma 1 ay 2 ay dinlenme derken ocağa kada ancak olur benim gebelik ama olursa haber veririm inşallah birlikte birbirimize güzel haberler veririz
Ben adana şehir hastanesine yazdım 100.000 fiyat çıkardı bana devlet hastanesi için pahalı değil mi ya
[/QUOT devlet hastanesinde bana 50.000 bin dediler raporlu oldugu için 18.000 bine düştü 100.000 çok fazla bu fiyati özelde istiyorlar
Ortalama 80 bin demişlerdiSgk olmazsa ne kadar öderim
Ortalama 80 bin demişlerdi
Ortalama 80 bin demişlerdi
İlaçlar çok tutuyor raporlu olduğum halde 5 kutu gonalf ilaca 4 bin küsür verdimYine de çok ama ya
İlaçlar çok tutuyor raporlu olduğum halde 5 kutu gonalf ilaca 4 bin küsür verdim