Merhaba, görmüşken ben cevaplıyım dedim bildiğim kısımları. O Hacettepe'de ameliyat olan 4 kişiden biri de benim ve 3.haftam bitti :)
Yuvarlak protez istersen 2bin , damla istersen 2500 tl'ye çıkarsın. Ben cuma günü gittim haftaya cuma yapalım hemen dediler. Ameliyattan bi gün önce gittim tetkikler vs, ertesi gün sabah 11de aldılar ameliyata. 1haftada herşey oldu bitti yani. Bi de ben İstanbul'dan geldiğim için tek başımaydım tüm bu aşamalarda, annem ameliyat günü gelebildi yanıma.
Ömer Bey kalmana gerek yok demişti ama çıksaydım otelde kalacaktım şehirdışından geldiğim için, zorlamamak için 1 gece kaldım hastanede. Ek olarak 300tl civarında bi masraf oluyo sanırım ama tek kişilik özel odalarda gayet rahat ediyorsun. İstemezsende sanıyorum 6-7 saat ayılma kısmında (yogun bakım gibi biyer) yatırıp (ki beni akşama kadar orda tuttular agrı kesici vurdular vs) çıkabilirsin - birilerinin yardımıyla tabi.
Bunun haricinde, aklımdaki tüm soruları arayıp sormuştum ameliyat öncesinde ve hatta şuan bile arada arayıp bişeyler soruyorum yani bi sorun olursa annenden önce Ömer Bey'i arayabilirsin :)) Örnek görmeyi talep etmedim ancak bu konuda da yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.
Tüm bu süreçlerde Ömer Bey ilgileniyor ama daha öncede dediğimiz gibi ameliyatlara Figen Özgür ile beraber giriyorlar..
Sonuç olarak ben çok memnunum hem fiyattan hem ilgilerinden hem de şuanki halimden..
Yardımcı olabilmişimdir umarım, hiç düşünmeden gidip bi muayene olup fikir edinmelisin bence :)