Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

Yakın zamanda istanbuldaki devlet hastanelerinden fiyat alanlar varsa lütfen hastane doktor ve fiyat bilgisi yazarsanız çok duacınız olurum.kütfennnn

Kizlar ben yeni uye oldum bende yillardir memnun degilim goguslerimden iki dogumdan sonra iyice kuculduler. Estetik olmaya karar verdim, ama kafamda cok sorular var. Birincisi ameliyattan sonra goguslere dokundugunda cokmu sert olcak? Yada ayni yumusakmi olcak. Ve benim iki cocugum var, gunluk islerimi kac gunde yapabilirim ameliyattan sonra. Fiyat konusunda da sorularim olcakti. Devlet hastanesinde yaptirmayi dusunuyorum asagi yukari ne kadar tutar?

devlet hastanelerini ben de denemek istedim kararlıydım da ama dün görüşmeye gittiğimde moral bozukluğu oldu.fiyat olarak 3.5bin lira dendi eyvallah ama koltukaltı yapmıyorlar ben de meme altından iz kalsın istemiyorum açıkcası..ikinci olarak doktorlar! hangilerinin o gün ameliyatı yoksa o girecekmiş,her sabah birbirlerine bilgi geçiyorlarmış zaten.asistan dr.lar yapacak ameliyatı ama uzman biri başlarında duracak dendi..başlarından savıyorlar belli ki,oysa ben o randevu için haftalarca beklemiştim..ne kadar az ameliyat onlar için o kadar iyi,devlet hastanesi sonuçta özel bir ücret almıyorlar çünkü!! zaten çevrende bir sürü hasta ameliyatlı hasta görmek insanın moralini bozuyor,belli ki bizimle ilgilenecek kimse olmayacak orada estetik kaygılarla gitmişiz en nihayetinde..:KK43: varsa tavsiye edebileceğiniz 7-8'lere çıkmayan dr.tavsiyelere açığım hatunlar ..

MerhabrE="kesh12, post: 17323822, member: 129382"]henüz gidip doktorla konuşmadım bu hafta içerisinde gidicem. devlet hastanesinde yaptırıcam sanırım estetik cerrah yapar[/QUOTE]
merhaba bende silikon yaptirmak istiyorum. evliyim bir cocugum var. sut sagdigim icin cok yıprandi. devlet hastanesinde yaptirdin mi ? antalyada oturuyorum

devlet hastanelerini ben de denemek istedim kararlıydım da ama dün görüşmeye gittiğimde moral bozukluğu oldu.fiyat olarak 3.5bin lira dendi eyvallah ama koltukaltı yapmıyorlar ben de meme altından iz kalsın istemiyorum açıkcası..ikinci olarak doktorlar! hangilerinin o gün ameliyatı yoksa o girecekmiş,her sabah birbirlerine bilgi geçiyorlarmış zaten.asistan dr.lar yapacak ameliyatı ama uzman biri başlarında duracak dendi..başlarından savıyorlar belli ki,oysa ben o randevu için haftalarca beklemiştim..ne kadar az ameliyat onlar için o kadar iyi,devlet hastanesi sonuçta özel bir ücret almıyorlar çünkü!! zaten çevrende bir sürü hasta ameliyatlı hasta görmek insanın moralini bozuyor,belli ki bizimle ilgilenecek kimse olmayacak orada estetik kaygılarla gitmişiz en nihayetinde..:KK43: varsa tavsiye edebileceğiniz 7-8'lere çıkmayan dr.tavsiyelere açığım hatunlar ..
Hangı hastane gıttım bende gıdıcem ama tereddüt edıyorum hemde bu sevepten

Arkadaşlar ben Ankarada meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ancak öğrenciyim dolayısıyla ameliyat ücreti ve tüm işlemlerin(randevu alma ve iyileşme süreci dahil) toplamda kaç hafta sürdüğü benim için çok önemli daha önce ankara'da devlet hastahanesinde ameliyat olan varsa beni bilgilendirebilir mi çok acil ve önemli

Hangı hastane gıttım bende gıdıcem ama tereddüt edıyorum hemde bu sevepten
Kartal 'a gittim ismini unuttum ben idari kısıma kadar çıkıp özel olarak konuştum işinde başaılı bir prof.vardı o yüzden oraya gittim ama onların başından aşkın işleri var katı görünce moralim bozuldu bir de 2saat sonra çıkaıyoruz diyo ,eğer yaptırsaymışım şu an ölmüştüm heralde acımdan belki başka hastaneler vardır ilgilenen ,illaki vardır ama kartala devlete gitme

Kartal 'a gittim ismini unuttum ben idari kısıma kadar çıkıp özel olarak konuştum işinde başaılı bir prof.vardı o yüzden oraya gittim ama onların başından aşkın işleri var katı görünce moralim bozuldu bir de 2saat sonra çıkaıyoruz diyo ,eğer yaptırsaymışım şu an ölmüştüm heralde acımdan belki başka hastaneler vardır ilgilenen ,illaki vardır ama kartala devlete gitme
Nerde yaptırdın şuan Can'ım ekledım seni

Nerde yaptırdın şuan Can'ım ekledım seni
Dr.Elif Eren Aydın'a yaptırdım,öyle çok uçuk rakamlara da yapmıyor,hastane şartları bakımı ilgilenmeleri de çok iyiydi,,ünlü ve popüler olmuş ve pahalıya yapanlara gitmedim sonuçta kimse kariyerini tehlikeye atıp kötü olmak istemez :KK66:sitesine bakabilirsin

Özelde şarlatan bi doktora denk geldikten sonra vazgeçip tıp fakültesinde bir profesöre oldum, aşırı memnunum inanılmaz temiz çalıştılar ve benimle mükemmel ilgilendiler. 6bin verdim ama benimki sorunlu memeydi, ameliyat çok uğraştırdı ve uzun sürdü. Devlete şans verin derim

Özelde şarlatan bi doktora denk geldikten sonra vazgeçip tıp fakültesinde bir profesöre oldum, aşırı memnunum inanılmaz temiz çalıştılar ve benimle mükemmel ilgilendiler. 6bin verdim ama benimki sorunlu memeydi, ameliyat çok uğraştırdı ve uzun sürdü. Devlete şans verin derim
Merde oldum camım

Arkadaşlar maddi durumum buna el vermeyecek o yüzden devlet hastanesinde silikon taktırmayı düşünüyorum.
Ne önerirsiniz ?
Sizce sağlıklı olur mu ?
21 yaşındayım..
Göğüslerim sosyal hayatımı çok fazla etkiliyor..
2 beden büyütmek istiyorum..
Hamile kalınca büyür diyorlar ama şuan ki psikolojimi anlamıyor kimse :)
Kesin kararımı verdim..
Ama maddi sorundan dolayı özel bir doktora gidip para veremicem.. Sigorta karşılıcak yarısını sanırım.. O şekilde ucuza gelicek.. :S

Devlet hastanelerinde yapılsa da sigorta karşılamıyor maalesef. Belki özelden daha az ödersiniz ama yine de ödeme şart.

bende küçülttürmek istiyorum , kilo alıp vermeden büyüdüvesarktı çokkilolu gösteriyo beni sırtıma da ağrı yapıyo artık bana silikonvs olmicağı içn çok para çıkmaz sanırım eğitim araştırmaya bakıcam

bende küçülttürmek istiyorum , kilo alıp vermeden büyüdüvesarktı çokkilolu gösteriyo beni sırtıma da ağrı yapıyo artık bana silikonvs olmicağı içn çok para çıkmaz sanırım eğitim araştırmaya bakıcam
Rahatsızlık durumundan giderseniz belki sigorta bile karşılayabilir. Bu konuda görüşün bence.

sakarya yenikent devlet hastanesinde ameliyat olan veya olmuş olan birilerini tanıyanınız varmııııı dr baykurt özbey op yapacak olan dr
slm çok uzun zaman geçmiş üzerinden ameliyatını oldun mu .ben baykurt hocanın eski hastasıyım şimdi başka işlem için kendisi e ulaşmam lazım sizde cep numarası varmı özelden gönderirseniz çok sevinirim..

X