- 28 Şubat 2013
- 1.144
- 1.239
hangi hastane acaba?
evet hangi hastane dr hastane önerilerinize ihtiyacımız var..... Yardım lütfen...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi hastane acaba?
bende devlet hastahanesinde meme büyütme ameliyatı olan biri olarak söylorum protezimi kendim aldım doktorumun önerdiği firmadan, mentor marka 1200 dolar ödedim 2260 tl unutmayın her markanın farklı kalitede protezleri mevcut mentorda 800 dolarada silikon vardı ama kriter özellikleri farklıydı..
1240 tl de hastahane masrafım tuttu 3500 tl ye çıktım hastahaneden
bugün devlet hastanesine gittim doktorla görüştüm silikon taktırmak istediğimi söyledim ameliyatı devlet karşılar dedi silikonlara da 2.700 dedi. çok değil mi ya devlette silikon taktıranlar yardımcı olur muuuuu lüüüütttffeeeeeennnnnn
Arkadaşlar maddi durumum buna el vermeyecek o yüzden devlet hastanesinde silikon taktırmayı düşünüyorum.
Ne önerirsiniz ?
Sizce sağlıklı olur mu ?
21 yaşındayım..
Göğüslerim sosyal hayatımı çok fazla etkiliyor..
2 beden büyütmek istiyorum..
Hamile kalınca büyür diyorlar ama şuan ki psikolojimi anlamıyor kimse :)
Kesin kararımı verdim..
Ama maddi sorundan dolayı özel bir doktora gidip para veremicem.. Sigorta karşılıcak yarısını sanırım.. O şekilde ucuza gelicek.. :S
devlet hastaneleri zorunlu estetikleri karşılar diyr biliyorum
hangi hastane canım özelden yada burdan yazarmısın bizde gidip muayene olalım
dry5460'ında görüştüğü doktor benim ameliyat olduğum doktor yani sakarya yenikent devlet hastanesi
dry5460'ında görüştüğü doktor benim ameliyat olduğum doktor yani sakarya yenikent devlet hastanesi
dry5460'a da sormuşsun canım hangi doktora gittin diye o cevap yazmadığı için ben yazayım dedim o da aynı doktora gitmişti ama daha o da olmadı denkleştirme sürecinde parayı :)
hangi hastane canım özelden yada burdan yazarmısın bizde gidip muayene olalım
Bende bu sabah görüştüm dr ilkkez senin gibi araştırmış bilgi sahibi bir hastayla karşılaşıyorum :))) dedi ...
resimler gösterdim bunu istiyorum bunu istemiyorum dedim ilk olarak mentor pürtüklü kasüstü modarate plus 300 325 cc olarak belirledik... kasaltı olursa yandan garip bir bir kavisin olur dedi m gibi çünkü altta dokun var dedi d cup istedim epeyce güldü :))) sana fazla olur ileriki dönemde çabuk sarkma yapar dedi bu arada ben 80 b yim.YALNIZ :dr çok dalgın ve yorgun gözüküyodu heralde uykusunu alamamıştı ...
GÜN BELİRLEMEDİK NORMALDE BU AY OLACAKTIM AMA AY BELİRLEDİK EYLÜL OLARAK ÇÜNKÜ EŞİM BUGÜN İSTİFA ETMİŞ ELİMDEKİ PARAYIDA NEOLUR NE OLMAZ DİYE BİR SÜRE HARCAMİYİM DEDİM :)) OLSUN NAPALİM BUNADA ŞÜKÜR BE CANIM EYLÜLÜ İPLE ÇEKİYORUM...
canım hayırlı olsun özelden yada burda hastane dr ismi paylaşırsan çok sevinirim yada arkadaş eklermisin beni yeni uyelerdenim tam olarak çözemedim daha forumuda:))
hayırlı olsun güle güle kullan sorun yaşadınmı?
canım bi kaç gündür girmiyorum yeni gördüm mesajını ama virgin söylemiş sana bende baykurt beyle görüşmüştüm 2700 dedi ameliyatı sigorta karşılıyo dedi 2 bin kadar biriktirdim az bişe kaldı memişleri büyütmeye ama bi soru var aklımda sakaryada korucuk araştırmada da 2 tane plastik cerrah var onlarla da görüşmek istiyorum ondan sonra karar veririm herhalde