Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gorustunmu bılgılerını paylasabılırmısın ?Selam kızlar o kadar okudum ama şişli etfalde ameliyat olan var mı goremedim kacirmista olabilirim. Onumuzdeki salı randevum var görüsmeye gidecegim. Bayan doktor internetten arastirdim bicok iyi ameliyatta emegi oldugunu ve cokta sicak kanli guleryuzlu ve isinin ehli oldugu yaziyordu. Sisli etfal ile ilgili yorumu olan var mi?
Evt bnde okumustum yanılmıyorsam cenk tokatizmirde devlet hastanesinde olan var mı bilemiyorum ama miks ve gizeml arkadaşlar izmirde özel hastanede oldular doktorlarının ismini unuttum ama bir prof idi :78: eminim görünce yazacaklardır
Takip etmişsindir, ben İstanbul'da araştırdım sordum soruşturdum çok tatmin olamadım. Zaten 2-3 tane hastanede yapılabiliyor bu operasyon ama burdaki doktorlarımızın hepsinin özelde bi yeri olduğu için ve çok kalabalık hastanelerde çalıştıkları için - mesela ; bağcılar devlet hastanesi, şişli etfal, okmeydanı, haydarpaşa numune- pek ilgilendikleri söylenemez.
Burda bi tek numune'de muayene olmaya gittim -evime yakın diye ordan başlangıç yapmak istedim- "hımm sen sonra gel bi mr çekelim bakarız" tarzında bi muameleyle karşılaştım. Ki benim randevu aldığım doktorun yerine bakan genç bir bayan dedi bunu. Yoğunlar tabi pek ilgilenemiyolar gibi bi bahane sunmuştu bi de. Ankaraya gidip doktorlara bunu anlattığımda "dalga geçmiş olmalılar" demişlerdi düşün :)
Yani benim gibi İstanbul'dan kalkıp Ankaraya gitmeyi düşünürsen, yardımcı olmaya çalışırım ben hacettepe'de oldum çünkü onun hakkında yardımcı olabilirim :)
Acele edip pişman olmak istemiyorum deme çünkü ben 1 hafta içinde karar verip gittim ertesi hafta ameliyat oldm ve şuan çok mutluyum.
Benim bütçem sadece devlette ameliyat olmaya yetiyordu, İstanbul'da okmeydanında 3.500'e ameliyat oldum yazan görmüştüm bu forumda. Bi de özel ama ucuz olarak Bogaziçi tıp merkezi varmış aklında olsun. Benimse 2600 civarında bişey tuttu (yuvarlak protez daha da ucuzmuş) bunu da daha önce yazmıştım zaten.
Mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamıyorum.
Bozyaka devleet hastanesi emin sır. Ben 2 ay önce oldum. Çok memnum.izmirde olan var mı doktor adı onerebilecek olan yada
Hmm ne kadar oldun cnm fiyatttBozyaka devleet hastanesi emin sır. Ben 2 ay önce oldum. Çok memnum.
evet bende ucret sorucam cok merak ettım :)Bozyaka devleet hastanesi emin sır. Ben 2 ay önce oldum. Çok memnum.
canım merhaba ,, 2 yıl olmuş ameliyat olalı,, mennun musun ahngi hastane de yaptırdın yardımcı olabilirmisinSenin şuanda bu linkteki ameliyat öncesi hali kadar mı göğüslerin? Benim belki daha bile azdı, o yüzden ne kadar ben de dogallıktan yana olsamda bu konuda düşünmeden karar verdim. Yani senin ne hissettiğin önemli bu konuda. Benim şuanki hali evet böyle duruyo biraz yapay ama sütyenle ya da bikiniyle toparlayınca çok güzel görünüyor. Çıplak hali de zamanla kendini biraz daha verip yumuşadığı zaman daha iyi duracak bunun içinde daha önce baktığım resimlerden anladığım kadarıyla 7-8 ay geçmesi gerekiyor.
Gelelim diğer randevu konusuna :)
İnternetten randevu alıp gittiğinde doktor ismi belirtemiyosun zaten. Ben de gittiğimde ordan herhangi biri almıştı muayeneye (Ali Bey dediğin top sakallı biriyse muhtemelen o) Ben Figen Hanım ya da Ömer Bey'le görüşmek istiyorum ona ameliyat olan arkdşlarımdan duydum demiştim. Zaten onlar yönlendirdiğinde de Ömer Bey'i görmek için direk Plastik Cerrahi katına çıkıp ameliyattan çıktığı ya da viziteye geldiği bir arayı bekleyip konuşman gerekiyor, genelde ameliyatta oluyor.
Fiyat konusundaysa bana da aynı şekilde zam gelecek dediler ama henüz gelmediyse ki benim daha 1 ay oldu, damla protez 1800tl ya da yuvarlak protez 1200tl nakit veriyorsun 700 tl ameliyat ücreti (kredi kartıyla verilebiliyor) ve 1 gece kalırsan ekstra özel oda ücreti isteniyor o ne kadar bilmiyorum 300 tl civarında sanırım. Yani Maksimum 2800-2900e gelmesi gerekiyor neden o kadar fazla söylemiş anlayamadm.
Sen eğer yarın gidersen dediğim gibi yönlendirmelerini iste, gitmezsende ben yarın öğlen ararım Ömer Bey'i ama muhtemelen bana akşam anca geri döner :)
bi de bana mail at gizist07@gmail.com irtibat kuralım daha ayrıntılı konuşuruz
peki kac cc takıldı?bilgilerini verebilir misin çünkü bende cok fazla büyük düşünmüyorum ilerisi için?merhaba canim benim goguslerimde kendimi bildim bileli kucuktu.evlendim, hic bir degisiklik olmadi.hamile kalinca sutten dolayi buyudu emzirmeye basladiktan kisa bir sure sonra yine kuculdu.emzirmeyi birakinca da yine eski haline dondu ve hatte eski diriligi kalmadi gevsedi ozellikle biri daha cok gevsedi digerine gore yani evlenmek hamile kalmak emzirmak falan yalnizca deforme ediyor buyutmuyor,allahtan goguslerim kucuktu de sarkma olmadi cok az oldu yani.ben meme buyutmeyi 19 yasindan beri istiyordum ve bugun 32 yasimda ancak gerceklestirebildim hayalimi.ve cokkk mutluyum.meme buyutmenin protezden baska caresi yok canim.sana zaman kaybetmemeni oneririm.inan sahane ber duygu.kadin oldugunu anliyorsun.gorusmek uzere..
Ne gibi olumsuzluklarindan bahsetti bu kanser yapabilir diye doktor mu söyledi bunu... Ve emzirmeye sıkıntı çıkabilir diye.. Bunları doktor mu söylediMerhaba kızlar;
Ben de bugün Şişli Etfale Dr.Medeni Volkan Kıyak'a gittim diğer bayan doktorla baktılar (adını bilmiyorum bayan doktorun) ben slikon taktırmadan toparlama düşünüyordum ama benimkiler baya feci durumda demekki slikonsuz olmaz dedi ama slikonunda bazı dezavantajlarından bahsetti onlar kafama çok takıldı.Sonuçta vücudunuza dışardan bir madde girecek ve ilerde düşükte olsa kanser olma riski var ayrıca da bebek falan olursa onu da emzireceğiniz için zararı olabilir bir de dikiş izleri olacakmış ben hiç böle şeyler söyleyeceğini düşünmemiştim gayet kararlı gitmiştim şimdi kafamda bir sürü soru işareti oluştu ve ne karar vereceğimi bilemiyorum sizce ne yapmalıyım...
Evet canım Bende öyle biliyorum sen öyle diyince seyaptimBirde kas altı yöntemiyle yapılan ameliyatta silikonun süt bezleriyle bir alakası olmuyor ki. Altına koyuyor meme dokusunun içine değil. Memenin iç anatomisiyle oynamıyor. Çok var silikonluyken bebek emziren.