Senin şuanda bu linkteki ameliyat öncesi hali kadar mı göğüslerin? Benim belki daha bile azdı, o yüzden ne kadar ben de dogallıktan yana olsamda bu konuda düşünmeden karar verdim. Yani senin ne hissettiğin önemli bu konuda. Benim şuanki hali evet böyle duruyo biraz yapay ama sütyenle ya da bikiniyle toparlayınca çok güzel görünüyor. Çıplak hali de zamanla kendini biraz daha verip yumuşadığı zaman daha iyi duracak bunun içinde daha önce baktığım resimlerden anladığım kadarıyla 7-8 ay geçmesi gerekiyor.
Gelelim diğer randevu konusuna :)
İnternetten randevu alıp gittiğinde doktor ismi belirtemiyosun zaten. Ben de gittiğimde ordan herhangi biri almıştı muayeneye (Ali Bey dediğin top sakallı biriyse muhtemelen o) Ben Figen Hanım ya da Ömer Bey'le görüşmek istiyorum ona ameliyat olan arkdşlarımdan duydum demiştim. Zaten onlar yönlendirdiğinde de Ömer Bey'i görmek için direk Plastik Cerrahi katına çıkıp ameliyattan çıktığı ya da viziteye geldiği bir arayı bekleyip konuşman gerekiyor, genelde ameliyatta oluyor.
Fiyat konusundaysa bana da aynı şekilde zam gelecek dediler ama henüz gelmediyse ki benim daha 1 ay oldu, damla protez 1800tl ya da yuvarlak protez 1200tl nakit veriyorsun 700 tl ameliyat ücreti (kredi kartıyla verilebiliyor) ve 1 gece kalırsan ekstra özel oda ücreti isteniyor o ne kadar bilmiyorum 300 tl civarında sanırım. Yani Maksimum 2800-2900e gelmesi gerekiyor neden o kadar fazla söylemiş anlayamadm.
Sen eğer yarın gidersen dediğim gibi yönlendirmelerini iste, gitmezsende ben yarın öğlen ararım Ömer Bey'i ama muhtemelen bana akşam anca geri döner :)
bi de bana mail at
gizist07@gmail.com irtibat kuralım daha ayrıntılı konuşuruz