Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

Merhaba çok ama çok rica ediyorum istanbul devlet hastanelerinde silikon taktıran yada ön görüşma yapmış olan sevgili arkadaşlar özelden mesaj atarsanız bilgilendirmek amaçlı inanın çok dua edicem size.Acilen ameliyat olmam lazım ve yeni üye oldğum içinde sizlere özelden msj gönderemiyorum.Sabırsızlıkla yardımınızı bekliyorum.Şimdiden Allah razı olsun...

İnşeallah olupta kurtulanlar yada bu konuda yeterli bilgiye sahib olup ameliyat gününü bekleyen arkadaşlar henüz olamamış bizlerin durumunu anlayıp bilgilerini paylaşma anlayışını gösterebilirler diye umud ediyorum.

canım eğer istanbulda doktor hastane bulamazsabn forumda araştırmalarıma göre fiyat memnuniyet oranı bakımından boğaziçi estetik merkezi diye bi yer varmış orayıda çok öneren arkadaş gördüm ... fiyat olarak devlet hastanesine en yakınorası AMA bizzat kendim gidip görüşme fırsatı bulamadım en yakın zamanda gidip orayada görüşmeyi düşünüyorum...

Özelden msj yazan arkadaşım Hostes alakana çok çok teşekkür ederim.İnan bu bile ümit verici oldu benim için biraz araştırıp tekrar görüşmek isterim seninle. Durumum gerçekten vahim.İstanbuldayım ama çözüm nerede ve imkanlarım neye yetcekse onu yapıcam artık.Tekrar tsk ederim ilgine.

Özelden msj yazan arkadaşım Hostes alakana çok çok teşekkür ederim.İnan bu bile ümit verici oldu benim için biraz araştırıp tekrar görüşmek isterim seninle. Durumum gerçekten vahim.İstanbuldayım ama çözüm nerede ve imkanlarım neye yetcekse onu yapıcam artık.Tekrar tsk ederim ilgine.

rica ederim yardımcı olmaya çalışırım. özelde ücretsiz muayene yapan drlar var... git görüş kesi biçimi protez büyüklüğü kasaltı kasustu damlamı protezmi bissürü detay var bukonuda sana uygun neler önericekler neler söyleyecekler bir bak balım ... görüşmek üzere

casper canım inşallah en kısa zamanda isteğine kavuşursun, ferruh bingül ne kadar fiyat verdi özelden yazabilir misin canım sakıncası yoksa.. dediğin çok doğru geç olsunda güç olmasın :)

özelden yazamıyorum canım burdan vereyim cevap.. Ferruh bingül damla protez için 45oo tl fiyat verdi.. Benim bi miktar eksiğim var o fiyat için hala bekleme inş en kısa zamanda hallederim yuvarlak silikon için 5oo lira fiyatı düşürebileceğini de söylemişti görüntüsü 1 yıl çok yapay dururmuş daha sonra otururmuş söylediğine göre ben bekliyorum o yüzden paramı denkleştirip uygun şekli ile yaptıracağım bi görüş istersen yinede...muayene ücreti almıyor

kızlar 11 nisanda yani birhafta önce ankara hacettepe tıp fakültesinde prof dr figen özgür ve dr ömer ekine silikon ameiyatımı oldum.275 cc mentor marka kas altı 2000 küsüre mal oldu.daha önce burda bir arkadaşımız olmuştu onun memnuniyeti ve daha sonra bir arkadaşın daha aynı doktora ameliyat olması (kendisi refakatçim bile oldu sağolsun) bu hastanede karar vermemde etkili oldu.belki ankaralı arkadaşlara bilgi olur diye paylaşmak istedim.

kızlar 11 nisanda yani birhafta önce ankara hacettepe tıp fakültesinde prof dr figen özgür ve dr ömer ekine silikon ameiyatımı oldum.275 cc mentor marka kas altı 2000 küsüre mal oldu.daha önce burda bir arkadaşımız olmuştu onun memnuniyeti ve daha sonra bir arkadaşın daha aynı doktora ameliyat olması (kendisi refakatçim bile oldu sağolsun) bu hastanede karar vermemde etkili oldu.belki ankaralı arkadaşlara bilgi olur diye paylaşmak istedim.

Bu paylaşımlarınız sayesinde ben de İstanbul'dan kalktım Ankaraya gittim. Figen Hanım yurtdışındaydı ama Ömer Bey baya ilgilendi benimle sagolsun.
Zaten ameliyatlara beraber giriyorlarmış, şimdi paramı hazırlayıp önümüzdeki hafta ameliyat olmak için tekrar gidicem :)
Yardımlarınız ve yorumlarnız için çok teşekkürler, gelişmeleri tekrar paylaşırım..
Uzun süreli kalcak yerim olmadığı için git gel yapıcam sürekli ama gidip doktorlarla konuşunca değer dedim, ilk defa kanım ısındı.
Hatta istanbuldaki doktorların suyumu çıktı dediler bana :)) Hakkınızdaki yorumları okuyunca buraya geldim dedim.

Bu paylaşımlarınız sayesinde ben de İstanbul'dan kalktım Ankaraya gittim. Figen Hanım yurtdışındaydı ama Ömer Bey baya ilgilendi benimle sagolsun.
Zaten ameliyatlara beraber giriyorlarmış, şimdi paramı hazırlayıp önümüzdeki hafta ameliyat olmak için tekrar gidicem :)
Yardımlarınız ve yorumlarnız için çok teşekkürler, gelişmeleri tekrar paylaşırım..
Uzun süreli kalcak yerim olmadığı için git gel yapıcam sürekli ama gidip doktorlarla konuşunca değer dedim, ilk defa kanım ısındı.
Hatta istanbuldaki doktorların suyumu çıktı dediler bana :)) Hakkınızdaki yorumları okuyunca buraya geldim dedim.

Ne kadar güzel arkadaşların böyle yardımcı olması hepınıze tskler.Bende olayım nerde nasıl en ince ayrıntısıyla olamayan bir çare arayan bütün arkadaşlarımı aydınlatacagım inşeallah.Cidden umudu çogalıyor insanın.Devamınıda beklıyoruz inş.Tekrar teşekkürler =)

arkadaşım ben devlet hastanesinde olcam sadece protez parasını sen veriyorsun birde 600 tl istedi ameliyat için max 1700tl tutuyo dedi doktor bende bu eksiklikten bir an önce kurtulmak istiyorum:KK60: para biriktirecek zamanım da yok tek çözüm yolum devlet hastansi ben emeklisandğına bağlıyım bu arada ama farketmez heralde:44:

cnm hangi hastanede oldun ameliyatını. hangi doktor yaptı bilgi verebilirmisin lütfeeeeenn

valla şu an büyüklük falan yok ortada minik bi çıkıntıdan ibaret biraz doku var işte doktorumda göğüs dokun çok yetersiz değil güzel bi sonuç alcaz merak etme dedi. boyum 1.80 omuzum dar geniş değil o yüzden 290 yada 300 dedi ben zateb büyük istemiyorum bu seferde çok iri yarı biri olurum. AMA DOKTOR AMELİYAT sırasında takıp çıkarıyormuş hangisi daha güzel durursa onu yerleştiryorum dedi.mentor firmasıyla doktor irtibata geçecek.4 şubatta arıcam siparişleri vercek işte :) hayırlısı bakalım:44:

cnm nasıl gecti ameliyatın şimdiki halinden memnunmusun. hangi hastanede oldun ameliyatını hangi doktora yaptırdın bilgi verirmisin lütfeeennn

cnm nasıl randevu aldın doktorlardan. figen hanıma ya da ömer beye görüşme ücretlimi hacettepede. şimdiki halinden memnunmusun memişlerinin bende ankarada doktor arıyorum fellik fellik azıcık para biriktirdim. hacettepede yaptırmayı dusunuyorum bende.

asdfgh789 çookk teşekkür ederim. benm ameliyatım dual plane ile oldu kas altına benzer bi ameliyat ama tam olarak öyle değil daha güzel ve doğal sonuç elde ediliyo dedi doktorum gerçektende öyle oldu.sadece hemen ameliyat sonrasında ağrım oldu 1 iğne yaptılar sonrasında ağrı kesiciye bile ihtiyaç duymadım.akşama ayağa kalktım eğilip doğrulurken 4 gün zorlandım yardıma ihtiyaç duydum.10 gün olu şimdi protez olduğunu bile hissetmiyorum masaj yapıyorum gayet yumuşaklar hissizlik falanda yok allaha şükür.bana MENTOR marka yuvarlak pürüzlü yüzey high profil jel protez konuldu. başka aklınıza takılan bi soru olursa yardımcı olabilirim

cnm hangi hastanede oldun. doktorun kimdi bilgi verirmisin lütfeeennn. mesaj hakkım daha 100ü dolduramadıgı için özelden mesaj atamıyorummm

Bende devlet hastahanesinde yaptırıcam.uygun yapıyorlar hem paran sana kalıyor hemde psikolojin düzeliyor süper bence ama araştırmak lazım tabii

cnm hangi hastanede olucaksın ameliyatını. hangi doktor yapıcak bide kaca yapıcak bilgi verebilirmisin lütfen. özelden mesaj atamıyorum da.

herkese mrb.bütün msjları baştan sona okudum ama ankarada bir doktor ismine bir türlü rastlayamadım:KK43: lütfen ankarada devlet hastanesinde ameliyat olan varsa hangi hastane olduğunu,doktorun ismini,ne kadara mal olduğunu,memnun kalıp kalmadığını yazabilirmi? öğretmenim.tatil bitmeden ameliyat olmak istiyorum.özeller çok pahalı.gazi ve ankara üni.hastanelerinden doktorlara sordum ama ameliyatı özelde yapıyorlar:KK43: cvplarınızı bekliyorum.şimdiden tşkler:)

cnm ankarada devlet hastanesinde ameliyat oldun mu gögus buyutme için. memnunmusun peki kime yaptırdın ne kadar tuttu. hiç sorun yasadın mı. doktorun kimdi lütfen yardımcı olursan cok sevinirim. doktor arıom bende uygun fıyata fellık fellık

bana doktor bi kod numarası verdi o kodu verdigimde 1900 tl olduğunu söylediler elektron medikal ama yardımcı oluruz dedi daha kesinleşmediği için kesinleşince tekrar arayıp konuşacağım sana 1600 ü kim söyledi dr mu medikal mi fiyat iyiymiş. ameliyatıda dr hastanenin belli bi ücreti var 700 900 arası çıkıyor dedi şu an görüşmelerim sürüyor kesinleşmedi

cnm ameliyatını hangı hastanede hangı doktora oldun ne kadar tutut.silikonlarını kendin mi aldın nasıl oldu bilgi verirmisin

bende devlet hastahanesinde meme büyütme ameliyatı olan biri olarak söylorum protezimi kendim aldım doktorumun önerdiği firmadan, mentor marka 1200 dolar ödedim 2260 tl unutmayın her markanın farklı kalitede protezleri mevcut mentorda 800 dolarada silikon vardı ama kriter özellikleri farklıydı..
1240 tl de hastahane masrafım tuttu 3500 tl ye çıktım hastahaneden :KK56:

cnm hangi hastanede hangı doktora oldun bilgi verirmisin lütfeeeeennnn

X