- 9 Ağustos 2009
- 218
- 23
ben sakarya devlet hastanesinde baykurt özbeyle görüştüm. daha önce ona ameliyat olan birinin çok memnun olması üzerine gittim ama sırf silikon ücreti bana biraz pahalı geldi açıkçası. silikon fiyatlarını arzumun yolladığı linkten öğrenip tekrar görüşme yapacağım.
Merhabalar, Antalyada onere bileceginiz bir hastane/doktor varmi?
Merhabalar, Antalyada onere bileceginiz bir hastane/doktor varmi?
canım hastane düşünüyorsan eger koray çoşkun fırat var çok iyi diyorlar onun için.. birde ben akın demiralay ameliyat oldum ama devlet değil özel, onuda düşünebilirsin oda çok iyi bir doktordur kibar anlayışlı ancak ameliyat sonrası ilgisi biraz zayıftır. haftada 1 gün istanbuldan geliyor görüşmek istersen iletişim bilgisini sana verebilirim özerdem kardeşler var ama ben pek önermiyorum.
@ Kitty,
hizli cevabin icin tessekkur ederim.. Ben kendim yurt disinda kaliyorum, 1/2 hafta sonra turkiyeye gelme niyetim var.. Bu arada hemen bu ameliyati yapmayi dusunuyorum..
Fiyat konusunda bir fikrin varmi?
arkadaşlar bende devlet hastanesinde olmaya karar verdim bu ameliyatı hatta doktorumla görüştüm 2.800 lira fiyat çıkardı bana. ameliyatı zaten sigorta karşılıyor sen silikon parasını ödemiş oluyorsun dedi bu fiyat diğer ameliyat olan arkadaşların söylediği fiyatlardan biraz fazla geldi fakat o doktora olmak istediğimden kabul ettim. benim asıl sorum ssigortanın karşıladığı ameliyat parası bizlerin maaşından kesiliyor sonuç olarak bu kesilme az az mı oluyor yoksa bir kere de mi? çünkü kesilen şey babamdan kesileceği için ona bunu nasıl açıklarım bilmemsöylemeyi düşünmüyoruz ailecek ameliyatı ona
ameliyatı sigorta karşılamıyor canım ben daha yeni gittim sordum 700 900 arası ameliyat ücretini biz veriyoruz. silikonu da 1900 falan diyen var
canım bende devlet hastanesine olacağım hastane masrafları 1000 tl. mentor marka implant ise 1.600 tl civarında
bana doktor bi kod numarası verdi o kodu verdigimde 1900 tl olduğunu söylediler elektron medikal ama yardımcı oluruz dedi daha kesinleşmediği için kesinleşince tekrar arayıp konuşacağım sana 1600 ü kim söyledi dr mu medikal mi fiyat iyiymiş. ameliyatıda dr hastanenin belli bi ücreti var 700 900 arası çıkıyor dedi şu an görüşmelerim sürüyor kesinleşmedi
implant fiyatını doktorun çalıştığı medikal firmadan aldım fiyat markaya ve cinsine görede değişiyor tabi
bayanlar ben devlet hast oldum 2000 tl ikinci ameliyatım hiç sorun olmadı ilkini bir prof yapmıştı ikinzisini uzman yaptı muteşem diyebilirm ankaradayım
bulunduğun şehirdeki yada ameliyatı olmak istediğin şehirdeki devlet hastanelerinin plastik cerrahi dr'larını araştır. sonra birine randevu alarak git dr seni yönlendirecektir zaten dr. 'ların çalıştığı medikal firamalar oluyor yada senin tanıdığın firma varsa kullanılacak implantı belirledikten sonra alım işini sana bırakır. fiyatları 1600-1800 arası değişiyor marka ve cinsine göre hastaneye yatarken belli bir miktar ödüyorsun 100-200 tl gibi vezneye taburcu sonrası masrafın tamamını çıkartıyorlar yatış ve ameliyat ücreti vs. bu da 800-1000 tl arasında tutuyor .
sanada kolay gelsin biran önce araştır derim çünkü uzun bir süreç bu dr' a karar ver randevu al görüşme zamanını bekle tetkikler sonra benim gibi ameliyat gününü bekle o gün bir gelse sabırsızlanıyorum
ameliyat olacagın için sevindim umaım bende böle gün sayarım yardımlarınızdan dolayı teşekür ediyorum ,,hemen bi kaç doktorla görüşmeye başlicam bu hafta.mersinden doktor tavsiye eden olursada sevinirim..